Θεόδωρος Πυρίλλης: Το καταληκτικό του μήνυμα λίγο πριν την μεγάλη Κυριακή

Το δικό του τελευταίο καταληκτικό μήνυμα για τις επερχόμενες εκλογές τις Κυριακής.

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Πυρίλλη

Συνεπαρχιώτισσες και συνεπαρχιώτες,

Την Κυριακή έχουμε την ευκαιρία για πρώτη φορά στα χρονικά, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

Μπήκα σε αυτό τον αγώνα με σύνθημα το «ΜΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ, ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ». Η στήριξη σας στην υποψηφιότητα μου, θα σημαίνει ταυτόχρονα και την συγκατάθεση σας για τη δημιουργία ΕΝΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΔΗΜΟΥ στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Μόνο έτσι θα διεκδικούμε όλοι μαζί και θα κερδίζουμε για όλη την Επαρχία τα όσα δικαιούμαστε.

Παράλληλα, τα αποτελέσματα της σωστής οικονομικής διαχείρισης μέσα από εξοικονομήσεις και υλοποίηση έργων τα τελευταία 12 χρόνια που υπηρέτησα ως Δήμαρχος, αποτελούν εγγύηση ότι ο Επαρχιακός Οργανισμός με τον Θεόδωρο Πυρίλλη στην Προεδρία, μπορεί να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες, με τις χαμηλότερες δυνατό φορολογίες σε θέματα υδατοπρομήθειας, αδειοδότησης, αποχετευτικού και διαχείρισης αποβλήτων.

Κατά την προεκλογική εκστρατεία είχα βασική επιδίωξη να μην φέρω σε δύσκολη θέση κανέναν. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο καθένας από εσάς γνωρίζει και ποιος είπε αλήθειες, ποιος ψέματα, ποιος απέφυγε τον διάλογο. Όλοι έχετε τη δική σας κρίση και βάση αυτής, σας καλώ να προσέλθετε στις κάλπες και να ψηφίσετε τον υποψήφιο της επιλογής σας.

Η επόμενη μέρα πρέπει να βρει την Επαρχία μας ενωμένη. Με ηγέτη που θα δρα με βάση το καλό του τόπου μας, χωρίς κομματικά βαρίδια.

Που ξέρει να αντιστέκεται, να διεκδικεί και να κερδίζει. Για όλους.

Η απόφαση σας ανήκει!
Καλή ψήφο σε όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *