“Βαρύ” στραπάτσο στο κατεστημένο η εκλογή Φειδία. Το “φαινόμενο” που έφερε αναταράξεις στο πολιτικό σκηνικό

Μιχάλης Αντωνίου

“Βαρύ” στραπάτσο ήταν η εκλογή του 24χρονου youtuber-tik-toker Φειδία Παναγιώτου, στο κατεστημένο, με την εκλογή του φέρνει ανατατράξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Και όσο και αν κάποιοι τον χαρακτήριζαν απολιτικ, άνθρωπο χωρίς θέσεις, και άλλα πολλά, ο Φειδίας όχι μόνο κέρδισε τις εκλογές αλλά, ξέπερασε και τα μεγάλα κόμματα, καταλαμβάνοντας το ποσοστό της τάξης του 19%.

Μπορεί ο 24χρονος να μην είναι γνώστης της πολιτικής, όμως έχει ένα προσόν. Είναι πολύ καλός στα επικοινωνιακά παιχνίδια και πανέτοιμος να μάθει. Ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα το κατάφερε μόνος του με μοναδικό του όπλο την στοχοπροσήλωση του.

Ο Φειδίας Παναγιώτου ήρθε σαν απο μηχανής Θεός, έκει που όλοι του έλεγαν και γέλαγαν μάλιστα πολλές φορες ειρωνικά, για να μπει στο πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, βάζοντας τρικλοποδιά σε μεγάλα κόμματα, καταφέρνοντας όλοι να μιλάνε για αυτον.

Με ένα μπλουζάκι και χωρίς γράβατες και κοστούμια ενώ σε όλους αυτούς που λένε “Το ευρωκοινοβούλιο είναι σοβαρή υπόθεση και δεν μπορεί ένας απλος πολίτης να πάρει την βαλίτσα του και να μεταβεί στις Βρυξέλλες;”

Aς μη γελιόμαστε. Κανείς δεν γεννήθηκε πολιτικός. Και ο Φειδίας έχει και την θέληση να μάθει και είναι έτοιμος να αφουγκραστεί την κοινωνία που έχει βαρεθεί απο παλαιοκομματισμούς.

Έτσι και αλλιώς θα κριθεί όπως θα κριθούν όλοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *