Η απάντηση εκ μερους του Υπ. Άμυνας στο ecosmoscy για το θέμα των ΣΥΟΠ

Στο ecosmoscy μίλησε εκ μέρους του Υπ Άμυνας ο ταξίαρχος κ. Γεωργίου, σε σχέση με το πολυκροτο θέμα των ΣΥΟΠ που όπως είπαν κάνουν ότιδήποτε άλλων εκτός των σρμοδιοτήτων τους.

Μιλώντας στο ecosmoscy o κ. Γεωργίου είπε πως: ‘Το να χρειάζεται βοήθεια η Κυπριακή Δημοκρατία, δεν είναι εκτός των αρμοδιοτήτων τους, ωστόσο , αυτό που θέλουμε έιναι να αμοίβονται για τις υπηρεσίες τους και αυτό είναι θεσμοθετημένο”

Υπενθμίζεται πως οι ΣΥΟΠ, έκαναν λόγο πως κάνουν ο,τιδήποτε άλλο εκτός απο τις αρμοδιότητες τους, ενώ σημειώσαν πως για αυτά που κάνουν, δεν παίρνουν ούτε και σεντ παραπάνω.

Μιλώντας στο ecosmoscy, ομάδα ΣΥΟΠ, κατακεραυνώσαν τους αρμόδιους λέγοντας πως: “Kατά την περίοδο του COVID, μας έβαζαν να φυλάγουμε άτομα με κορωνοιό σε ξενοδοχειακές μονάδες, εκτός του ωραρίου μας και μάλιστα χωρίς να πάρουμε ούτε ίχνος λεφτά”

Την ίδια ώρα όπως επισημαναν ότι την δεδομένη στιγμή, πάνε σε λιμάνια και αεροδρόμια για να ελέγχουν τα φαγητά, τα οποία αποστέλνονται για την Παλαιστίνη και μάλιστά αυτό γίνεται κατα την νυχτερινή ώρα, ανεξαρτήτως αν έχουν βάρδια ή όχι.

Πιο συγκεκριμένα, οι ΣΥΟΠ απο τις 12 μέχρι τις οκτώ το πρωί,βρίσκονται σε αεροδρόμια και λιμάνια, παρέχοντας υπηρεσίες ασφάλειας, αλλά εκτός αυτού στα λιμάνια, ξεφορτώνουν τα τρόφιμα που έρχονται και απο άλλες χώρες για να μεταφερθούν στην Παλαιστίνη, και πάλι χωρίς επιπλέον λέφτα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *