ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Σήμερα η φιλανθρωπική εκδήλωση εις μνήμη του Άγγελου Θεοφάνους

Υπό το σύνθημα «Ζήσε, Αγάπα, Χαμογέλα», διεξάγεται τη Δευτέρα, 1η Ιουλίου 2024 στον χώρο της υπεραγοράς MAS Κυριάκος Χρίστου στην Ξυλοφάγου, η «Γιορτή Αγάπης Άγγελος Θεοφάνους» η οποία πραγματοποιείται για 14η συνεχή χρονιά.

Τη φιλανθρωπική γιορτή συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Ηλιαχτίδα Ζωής, η οικογένεια και οι φίλοι του Άγγελου Θεοφάνους.

Όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στον Σύνδεσμο, στη μνήμη του Άγγελου Θεοφάνους, που έφυγε από τη ζωή το 2004 σε ηλικία μόλις 16 ετών, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Στον Σύνδεσμο λειτουργεί θεραπευτικό κέντρο όπου προσφέρονται υπηρεσίες Φυσιοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας, Ειδικής Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας. Τις υπηρεσίες στελεχώνουν άρτια ειδικευμένοι επαγγελματίες του χώρου.

Η Ηλιαχτίδα ζωής, λειτουργεί ταυτόχρονα και ως κέντρο στήριξης και ενημέρωσης για τους γονείς των παιδιών αυτών. Οι υπηρεσίες εστιάζουν, πέραν από το θεραπευτικό μέρος, στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών, έτσι ώστε να λειτουργούν στον βαθμό των δυνατοτήτων τους, ως κοινωνικά ενταγμένα μέλη της κοινωνίας.

Το πρόγραμμα

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 6:30 το απόγευμα και περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ θα υπάρχει φαγητό, γλυκά και ποτό. Μουσικά και χορευτικά σχήματα, καθώς και ομάδες που προέρχονται από τον χώρο του αθλητισμού θα χαρίσουν στους παρευρισκόμενους όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Οι διοργανωτές προσκαλούν τον κόσμο να δώσει μαζικά το παρόν για να στηρίξει αυτό τον ιερό σκοπό, καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να καλύψουν την εκδήλωση. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μη διστάσετε να μας καλέσετε στο 99808188 (κ. Γιώτα Θεοφάνου). Σας ευχαριστούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *