ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ;

Η Ολλανδέζα δημοσιογράφος μήπως φανέρωσε στο Μαξίμου πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα;

Η οργισμένη αντίδραση Μητσοτάκη προς την Ινγκεμποργκ Μπεγκελ, όταν τον ρώτησε ΕΥΘΕΩΣ

«Κύριε Μητσοτάκη, πότε θα σταματήσετε να λέτε ψέματα» για το θέμα των επαναπροωθήσεων, ο Πρωθυπουργός απάντησε κάθε άλλο παρα ψύχραιμα, προσβάλλοντας πρώτα απο όλα τον κλάδο.

«Καταλαμβαίνω ότι στην Ολλανδία μπορείτε να ρωτάτε ευθέως τους Πολιτκούς».

Η μεγαλύτερη προσβολή που έχει δεχθεί ποτέ κατά την γνώμη μου ο δημοσιογραφικός κόσμος, με τον πρωθύπουργο να συνεχίζει με πιο αυστηρό ύφος, λέγοντας πως «δεν επιτρέπω σε κανένα να έρχεται σε αυτό το κτήριο και να μας κουνά το δάχτυλο.

Η Ελλάδα βοήθησε χιλιάδες μετανάστες». Λες και είναι κοινό μυστικό ότι μπροστά μας εξελίσσεται μια τραγωδία, η οποία αντιμετωπίζεται με πολιτικώς βρόμικα παιγνίδια στο θέμα των επαναπροωθήσεων.

Απο την ημέρα που έγινε η ερώτηση της Ινγκέμποργκ Μπεγκελ προς τον πρωθυπουργό, ο οποίος συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος,υψώνοντας τον τόνο της φωνής του με ερωτήσεις του τύπου

«Have you Ever been to Samos? No you haven’t» λες και δεν ήξερε η ίδια αν επισκέφθηκε την Σάμο, η ίδια γίνεται δέκτης υβριστικών, σεξιστικών, ακραίων σχολίων, με χαρακτηρισμούς που δείχνουν το μένος και την άποψη που έχει η πλειονότητα του Ελληνικού λαου, για το κομμάτι του μεταναστευτικού.

Κάποιοι μάλιστα πιάστηκαν απο το γεγονός ότι η κυρία Μπέγκελ φιλοξενα έναν Αφγανό, ο οποίος πήρε άσυλο περιμένοντας έξι ολόκληρα χρόνια. Για το ότι φιλοξενά έναν Έλληνα άστεγο στο σπίτι της όμως, και ότι βοηθά οικογένειες Ελλήνων, ούτε λόγος. Άλλοι παραποίησαν στοιχεία της, υποστηρίζοντας πως δεν είναι δημοσιογράφος.

Η Θέση της Ελλάδας στην ελευθεροτυπία του λόγου, έχει πέσει δραματικά στην παγκόσμια κατάταξη, γεγονος που…απέδειξε ο κ. Μητσοτάκης με την ατάκα που ξεστόμισε στο Μαξίμου…

Είναι ντροπή για όλους τους Έλληνες δημοσιογράφους, να προσβάλλει…ΕΥΘΕΩΣ τον δημοσιογραφικό κόσμο, ο Πρωθυπουργός της χώρας, και είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή θεωρώ για όσους θίχτηκαν απο την ερώτηση της Ινγεμποργκ.

Δεχόμαστε δηλαδή να μας φιμώνουν; Δεχόμαστε να κάνουμε τις ερωτήσεις μας πλαγίως…για να μην πάρουμε στην τελική καμία απάντηση; Και τελικά κ. Μητσοτάκη μήπως, μήπως λέω, κάποιο λάκκο έχει η φάβα; Γιατί προσωπικά δεν καταλαμβαίνω την έκρηξη σας.

Μιχάλης Αντωνίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *