Άτομο απο την Κύπρο έστελνε κοπέλες σε σεξ παρτι στην Ελλάδα

Εμπλοκή της Κύπρου στο σεξουαλικό σκάνδαλο με την 24χρονη στην Ελλάδα καταγγέλλει ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης και με επιστολή του καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να παρέμβει. 

Αναφορά στην Κύπρο είχε κάνει Ελλαδίτης ακτιβιστής που είχε ξεσκεπάσει την υπόθεση με τον βιασμό 24χρονης σε ξενοδοχείο, μετά από πάρτι και μετά που όπως καταγγέλθηκε την είχαν ναρκώσει. Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι η Κύπρος εμπλέκεται ως εξής: Εδώ υπήρχε άτομο που συνεργαζόταν με το κύκλωμα και έστελλε κυρίως αλλοδαπές γυναίκες στην Ελλάδα, ώστε να συμμετέχουν στα πάρτι που διοργανώνονταν. Μάλιστα, αναφέρεται και συγκεκριμένο όνομα ωστόσο όλα θα διερευνηθούν, ανάλογα με τα στοιχεία που θα υπάρξουν.

Στην επιστολή του προς τον Γενικό Εισαγγελέα, ο κ. Χριστοφίδης αναφέρει ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα καταγγελίες για ένα φερόμενο σοβαρό έγκλημα ,το οποίο όπως έχει καταγγελθεί, διαπράττεται από κύκλωμα το οποίο δρα και λειτουργεί παράνομα και εγκληματικά, στην Ελλάδα. «Αναφέρομαι στις καταγγελίες για νάρκωση και βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη, παρόμοιο κύκλωμα το οποίο ναρκώνει και βιάζει νεαρές κοπέλες δρα και στην Κύπρο. Επικαλούμαι την αξιοπιστία των καταγγελιών, λαμβάνοντας υπόψη τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κ. Γκιώνη στη δημοσιοποίηση της υπόθεσης της 24χρονης στην Ελλάδα», αναφέρει και καλεί τον Εισαγγελέα να παρέμβει ώστε να υπάρξει άμεση και σε βάθος διερεύνηση για την ύπαρξη ή όχι κυκλώματος βιασμών στην Κύπρο, αποτελούμενο μάλιστα από επιφανείς παράγοντες.

Ο «Φ» επικοινώνησε με τον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος δήλωσε ότι έλαβε την επιστολή από τον βουλευτή Χρ. Χριστοφίδη και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. «Η θέση της Νομικής Υπηρεσίας όπως την ανέφερα και στον κ. Χριστοφίδη, είναι ότι εφόσον παρουσιαστούν συγκεκριμένες πληροφορίες και στοιχεία για εμπλοκή της Κύπρου σε σεξουαλικής φύσεως αδικήματα, αυτά θα διερευνηθούν από τις ανακριτικές Αρχές». 

Κατά τις πληροφορίες μας, αναμένεται από τον κ. Γκιώνη να παραθέσει στοιχεία και πληροφορίες που κατέχει όσον αφορά στην εμπλοκή και της Κύπρου, ώστε ν’ αποφασιστεί κατά πόσον δικαιολογείται έναρξη και εδώ έρευνας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *