Είστε σοβαρός Υπουργέ; Γη και ουρανό να κινήσεις για το τρίχρονο παιδί

Μιχάλης Αντωνίου

Τεράστιο σάλο προκάλεσε η είδηση, ότι τρίχρονο αγοράκι που νοσηλεύεται στο Μακάρειο, πρέπει να μεταβεί στην Γερμανία για επέμβαση, καθώς πάσχει απο σοβαρή καρδιοπάθεια.

Όπως αναφέρθηκε στο δημοσίευμα που πρώτη ε΄φερε στο φως η cyprustimes, έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να μεταφερθεί το παιδί με airambulance, συνοδεία το γονιών του, με την προυπόθεση οι γονείς να είναι εμβολιασμένοι.

Ωστόσο οι γονείς, για λόγους που δεν γνωρίζουμε είναι ανεμβολιάστοι και δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν, και έτσι το παιδί δεν μπορεί να μεταβεί στην Γερμανία.

Ωστόσο ο Υπ Υγείας το ΜΟΝΟ σχόλιο που έκανε ήταν ότι «Δυστυχώς οι γονείς δεν αλλάζουν γνώμη, δε θέλουν να εμβολιαστούν και ως εκ τούτου το παιδί δε μπορεί να μεταφερθεί στο εξωτερικό».

Είστε σοβαρός υπουργέ; Γη και ουρανό έπρεπε να κινήσετε, για να μεταβεί το παιδί όχι σήμερα αλλά χθες και με κάθε κόστος στην Γερμανία, ανεξάρτητα απο την απόφαση των γονιών. Ας πάει κάποιος άλλος συγγενής μαζί του.

Ωστόσο π Δρ Ηλία ανέφερε πως «Θα δούμε πώς θα χειριστούμε αυτό το ευαίσθητο θέμα γιατί δεν θα αφήσουμε την ζωή του παιδιού να κινδυνεύσει»,

2 Replies to “Είστε σοβαρός Υπουργέ; Γη και ουρανό να κινήσεις για το τρίχρονο παιδί”

  1. Να πάρει τη κηδεμονία του παιδιού η γιαγιά ο παππούς η θεία ο θείος ο νονός η νονα οποίος είναι εμβολιασμενο τελως πάντων και να φύγει το παιδί άμεσα.

  2. Δεν ντρέπονται λέω γω… Έχουν γίνει απάνθρωποι! Πολύ χειρότεροι και από τα ζώα… Και ο υπουργός να εξακολουθεί την προπαγάνδα του. Αισχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *