Ουκρανός πολίτης του Ντνιπροπετροβσκ στο ecosmoscy: “Αν διαπεράσουν το Χάρκοβο θα φθάσουν σε εμάς”

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Για το σκληρό πρόσωπο του πολέμου και για το όσα βιώνει η Ουκρανία, μίλησε στο ecosmoscy.news, Ουκρανός πολίτης του Ντνιπροπετρόβσκ.

Την ώρα που οι Ρώσοι, βομβαρδίζουν την Ουκρανία για πέμπτη συνέχομενη ημέρα, φθάνοντας μέχρι το Χάρκοβο και αφού βρίσκονται σε εξέλιξη οι συνομιλίες, με τον Ζελένσκι να ζητά την ένταξη της Ουκρανίας στην Ε.Ε και με την μία χώρα να επιβάλλει κυρώσεις πίσω απο την άλλη στην Ρωσία, Ουκρανός πολιτης απο το Ντνιπροπετροβσκ μίλησε στο ecosmoscy.news για την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη του.

” Ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε τον εχθρό. Μέχρι στιγμής, όλα είναι ήρεμα στο Ντνίπροπετροβσκ. Είμαστε υπό στρατιωτικό περιορισμό Απογευματινή απαγόρευση κυκλοφορίας. Αν διαπεράσουν το Χάρκοβο, θα βγουν προς την κατεύθυνση μας, αλλά νομίζω ότι θα τα καταφέρει. Ο στρατός μας κρατά αυτούς τους αχρίους μακρια και τους συντρίβει. Πρέπει να αντέξουμε άλλο ένα βράδυ και ίσως αύριο. Οι μάχες συνεχίζονται. Δόξα στην Ουκρανία! Μπορούμε να τα καταφέρουμε” καταλήγει ο Ουκρανός πολίτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *