Σε καταγγελία προχωρά η οικογένεια της άτυχης Μαρίας

Σε καταγγελία για ιατρική αμέλεια αναμένεται να προχωρήσει η οικογένεια της άτυχης Μαρίας Αξιού, η οποία απεβίωσε κατά την αναμονή της στις πρώτες βοήθειες του νοσοκομείου Λάρνακας, την περασμένη Παρασκευή. 

Όπως ανέφερε στο ecosmoscy.news, ο γιος της Ζαχαρίας Αξιού, Η μητέρα μου αισθάνθηκε ξαφνικά μια έντονη αδιαθεσία. Μέτρησε την πίεση της και ήταν 20. Αμέσως ο πατέρας μου, την πήρε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, όπου έκει ο άνθρωπος τους ζήτησε να επιδείξουν safepass. Είχαν μια σύντομη συνομιλία, με τον πατέρα μου να του αναφέρει “Άφησμε να την πάρω μέσα τζιαι να ρτω να σου τα δείξω, έχουμε απο όλα”, αφού η μητέρα μου ένιωθε έντονο πόνο στο στήθος”

Αφού η συζήτηση κράτησε για λίγο, όπως αναφέρει ο νεαρός, ο πατέρας του προχώρησε προς την είσοδο του νοσηλευτηρίου στην αίθουσα της αναμονής. ” Όταν προχώρησε προς την είσοδο του νοσηλευτηρίου, ρώτησε κάποιος απο το προσωπικό, τον πατέρα μου αν έχουν γραφτεί στο τμήμα εγγραφών. Ο πατέρας μου και πάλι τους εκλιπαρούσε να την πάρουν για εξέταση, αφου τους ανέφερε πως παρουσίασε ύψηλη πίεση (σ.σ 20) και ότι θα πάει αμέσως για εγγραφή. Ξαφνικά, βγήκε ένας γιατρός και του συνέστησε να περιμένει την σειρά του.”

Όπως αναφέρει ο νεαρός, όλα έγιναν μέσα σε 5-10 λεπτα, ενώ η μητέρα του όπως ισχυρίζεται “ Έχασε, τις αισθήσεις της,με αποτέλεσμα ο πατέρας μου, να την ξαπλώσει στο διάδρομο του νοσηλευτηρίου και να της παράσχει απο μόνος του τις πρώτες βοήθειες. Λίγο μετά όταν ήρθε ο γιατρός εξώ στο διάδρομο, και αφού η μητέρα μου ήταν ήδη νεκρή, προσπαθούσαν να την επαναφέρουν αλλά μάταια. Όλα έγιναν μέσα σε 5-10 λεπτά. Θα γιόρταζε τα γενέθλια της την Κυριακή”, κατέληξε ο νεαρός με λυγμούς στο ecosmoscy.news, ενώ διερωτήθηκε “Τι θα κάνουμε τώρα; Άφησε πίσω της έξι παιδιά. Η μεγαλύτερη αδελφη μου είναι 23 και η μικρότερη 12.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *