Παραλίμνι: Καταγγελία εναντίον 49χρονου για κακοποίηση του Rossi. Tον τραυμάτισε στο κεφάλι

Υπόθεση κακοποίησης σκύλου κατα παράβαση του νόμου περί προστασίας και Ευημερίας των ζώων διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνιου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Παραλιμνίου από 39χρονο, κάτοικο Παραλιμνίου, ότι την ίδια ημέρα ο γείτονας του, 49 ετών, κτύπησε τον σκύλο του ράτσας English Pointer, αρσενικό, ηλικίας 9 ετών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε από τον ιδιοκτήτη του σε ιδιώτη κτηνίατρο και διαπιστώθηκε ότι έφερε έξι θλαστικά τραύματα στο κεφάλι. Έγινε συρραφή των τραυμάτων και κρατήθηκε για περαιτέρω έλεγχο της κατάστασης του.

Υπεβλήθη σε ακτινολογικό έλεγχο όπου δεν εντοπίστηκε εμφανές κάταγμα κρανίου.

Την ίδια ημέρα κλήθηκε στα γραφεία του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου ο 49χρονος ο οποίος έδωσε τους δικούς του ισχυρισμούς σε σχέση με τα γεγονότα της υπόθεσης.

Σύμφωνα με ενημέρωση, η κατάσταση της υγείας του σκύλου δεν εμπνέει σοβαρό κίνδυνο, ανταποκρίνεται στο περιβάλλον, περπατά και τρώει.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνά την υπόθεση.

Απο την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του σκύλου αναφέρει σε νέα ανάρτηση του πως ο Rossi (ο σκύλος) έχει ξυπνήσει. Έφαγε και περπάτησε. Είναι ακόμη φοβισμένος, αποπροσανατολισμένος και παραπατά λίγο… Το σημαντικό είναι πως είναι καλά! 

Πέρασε δύσκολα αλλά είναι ένας μαχητής!” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *