Γιαννόπουλος στο ecosmoscy. “Η αναφορά για κακοποίηση έγινε την Αύγουστο και η έρευνα τον Οκτώβριο”

Στο ecosmoscy.news, μίλησε ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιου στην Ελλάδα, για την μυστήρια υπόθεση στην Πάτρα που συγκλονίζει.

Ο κ. Γιαννόπουλος, φανερά φορτισμένος, με τα γεγονότα που διαδέχονται το ένα μετά το άλλο που έρχονται στο φως, σημείωσε πως «Υπήρξε μια καταγγελία, ανώνυμα, και πιο συγκεκριμένα το 2014. Πιο συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου, έγινε μια ανώνυμη αναφορά που έκανε λόγο για κακοποίηση του παιδιού απο την μητέρα»

Στην συνέχεια ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε πως, «Αμέσως στάλθηκε στην εισαγγελεία πρωτοδίκων με την ένδειξη κατεπείγον. Δυστυχώς όμως παρόλο που η ένδειξη της αναφοράς έγραφε κατεπείγον, η έρευνα έγινε 1 Οκτωμβρίου. Μετά απο σχεδόν τρεις μήνες καθυστέρησης, η εισαγγελία ».

Κληθείς να απαντήσει για το πόρισμα της εισαγγελίας, ανεφερε πως: «Η εισαγγελέας μου ανέφερε πως απο δεν υπάρχουν σημάδια που να υποδυκνείουν κακοποίηση.»

Ο κ. Γιαννόπουλος, τόνισε πως η μετέπειτα επαφή που είχε με την οικογένεια, έγινε τον Απρίλιο του 21 αφου η οικογένεια βρισκόυαν στο νοσοκομείο. «Οι γιατροί μου ανέφεραν πως κάτι περίεργο συμβαίνει και τους πρόετρεψα να μιλήσουν άμεσα στην εισαγγελεία, κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος». Τέλος τόνισε πως «πρέπει επιτέλους, να υπάρχεο μια αρμονία σε ότι αφορά τις κοινωνικές υπηρεσίες για να μην καταλήγουμε σε τέτοια τραγικά γεγονότα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *