Εκτός κινδύνου το αγοράκι που δέχθηκε δάγκωμα από σκύλο

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται το 9χρονο αγοράκι που δέχθηκε δάγκωμα από σκύλο την Κυριακή του Πάσχα, ενώ βρισκόταν στην οικία του στην επαρχία

Το αγοράκι σύμφωνα με τον Επιστημονικό Διευθυντή του Μακάρειου Νοσοκομείου Δρ. Χρίστο Μηνά νοσηλεύεται στο Παιδοχειρουργικό τμήμα σε σταθερή κατάσταση.

«Η κατάσταση του παιδιού κρίνεται εκτός κινδύνου, εκτός κι αν παρουσιάσει επιπλοκές καθώς υπάρχει πάντα ανησυχία για λοίμωξη μετά από δαγκώματα ζώου. Παραμένει για νοσηλεία με αντιβιοτική αγωγή και είναι ενήμεροι οι γονείς του για την κατάσταση της υγείας του» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το αγοράκι είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, καθώς υπέστη σοβαρά τραύματα στην κάτω γνάθο, στον κρόταφο και στο κρανίο.

Από εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι ο σκύλος είναι ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου της οικογένειας του 9χρονου. Σε μεταγενέστερο στάδιο και με την ολοκλήρωση των εξετάσεων αναμένεται ο ιδιοκτήτης να κατηγορηθεί γραπτώς, ενώ το ζώο θα εξεταστεί και από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *