Σοβαρότατη καταγγελία στο ecosmoscy. Την έσπασε στο ξύλο υπο την απειλή μαχαιριού μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Σφοδρές καταγγελίες, έρχονται στο φως μέσω του ecosmoscy. news, απο γύναίκα η οποία καταγγέλει ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού απο τον πρώην σύζυγό της.

Όπως καταγγέλει η γυναίκα, ο πρώην άνδρας της, δεν είναι η πρώτην φορά που άσκησε βία σε βάρος της, ενώ την τελευταία φορά, την χτύπησε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους, υπο την απειλή μαχαιριού.

Πιο συγκεκριμένα, όπως καταγγέλει η γυναίκα, ο πρώην άνδρας της, την επισκέφθηκε στο σπίτι της μαινόμενος, προκαλώντας υλικές ζημιές ενώ λίγο αργότερα της επιτέθηκε υπο την απειλή μαχαιριού, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό, που χρήζει χειρουρικής επέμβασης. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της γυναίκας, αφού την έσπασε στο ξύλο, της έκλεψε και τα τελευταία χρήματα που είχε. Η ίδια όπως αναφέρει, αποτάθηκε στους αρμόδιους φορείς όπου και δέχθηκε βοήθεια για ένα χρονικό διάστημα ενώ η ίδια προχώρησε και σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία. Η γυναίκα εκφράζει φόβους για την ζωή της καθώς και για τα παιδιά της.

Σημειώνεται ότι το ecosmoscy.news, κατέχει τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία δεν δημοσιεύει προς το παρών για ευνόητους λόγους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *