Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της Ζέτας Αιμιλιανίδου

Κρίσιμη αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της υπουργού Εργασίας, Ζέτας Αιμιλιανίδου, έπειτα από το ανεύρυσμα εγκεφάλου το οποίο υπέστη την Κυριακή με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο «Υγεία» όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.   

Η κ. Αιμιλιανίδου βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση από τους ιατρούς ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να επανεκτιμηθεί η κατάσταση της.

Η Υπουργός εξακολουθεί να βρίσκεται σε καταστολή.

Υπενθυμίζεται πως είχε μεταφερθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο στην Αθήνα και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείαςτου ιατρικού κέντρου.

Για την κατάσταση της ενημερώνεται συνεχώς και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος για την περιπέτεια της υγείας της.

«Υπήρξε, είναι και θα παραμένει – εύχομαι ολόψυχα – ένας από τους στενότερους μου, αποτελεσματικότερους συνεργάτες που είχα από την ανάληψη της εξουσίας. Δημιουργική, αποτελεσματική και απόλυτα αφοσιωμένη στο έργο που ανέλαβε», είχε δηλώσει την Τρίτη ο πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *