ΚΑRMA: Πρωτοπορεί και εντάσσει στο δυναμικό της εφαρμογή για κινητά!

Oι ΚARMA DEVELOPERS, κυκλοφόρησαν την δική τους επώνυμη εφαρμογή για κινητά, με σκοπό να βελτιώσουν την εμπειρία των αγοραστών τους.

Είναι γεγονός, ότι τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή έχει ανατραπεί εντελώς, με μια απο τις μεγαλύτερες αλλαγές να είναι η ψηφιοποιήση, η οποία λόγω της πανδημίας “εισέβαλε” ακόμη περισσότερο στην ζωή των ανθρώπων.

Αυτό σήμαινε, ότι πολλές επιχειρήσεις, έπρεπε να επανεξετάσουν το θέμα της εξ αποστάσεως εργασίας, με την Κύπρο να προσφεύγει και αυτή προς αυτή την κατεύθυνση όπως έγινε και με τις υπόλοιπες χώρες. Για να συμβαδίσουν με τις πιο ανεπτυγμένες χώρες, οι κυπριακές εταιρείες, έπρεπε να ανακαλύψουν νέους τρόπους λειτουργικής λειτουργίας, και να επικοινωνούν κάπως αλλιώτικα, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών.

Κάπως έτσι λοιπόν, η KARMA DEVELOPERS, μέλος του ομίλου KARMA, έγινε η πρώτη εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο, που ξεκίνησε την δική της επώνυμη εφαρμογή για κινητά, με σκοπό την επικοινωνία με τους κατοίκους της, σε θέματα που αφορούν την διαχείριση και την ενοικίαση ακινήτων.

“Είμαστε πολύ περήφανοι για το όταμα και την αποστολή μας τα τελευταία 35 χρόνια” αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της KARMA, Νικόλας Κάρουλλας, ενώ επισήμανε πως “Η σκληρή δουλειά πάντα αποδίδει σε ότι και αν κάνετε. Η κυκλοφορία της εφαρμογής αυτής για κινητά, είναι η απόδειξη αυτών των λέξεων. Το βλέμμα στο μέλλον είναι το κλειδί της επιτυχίας για το παρόν “

Όσον αφορά την εφαρμογή ο κ. Κάρουλλας, αναφέρει πως: “Στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε τις τάσεις, στην Κυπριακή αγορά ακινήτων, καθώς είμαστε πρόθυμοι να φέρουμε την υψηλότερη ποιότητα έργων, αλλά και ένα ταχύτερο και καλύτερο επίπεδο υπηρεσίων.”

Η εφαρμογή για τα κινητά του KARMA, βελτιώνει την εμπειρία των πελατών, επιτρέποντας την απευθείας συνομιλία με έναν διαχειριστή ακινήτων ανα πάσα στιγμή, οπουδήποτε, με τους χρήστες να μπορούν να ζητούν φωτογραφίες, έγγραφα και περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα ακίνητα.

Χάρη σε αυτή την εφαρμογή, οι αγοραστές, μπορούν να πληρώνουν και να λαμβάνουν τους λογαριασμούς τους, καθώς και να ζητούν περισσότερες πληροφορίες.

Οι συσκευές Android , μπορούν ήδη να κατεβάσουν την εφαρμογή Karma απο το Google Play, και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στην ιδιοκτησία απο σήμερα, ενώ πολύ σύντομα η εφαρμογή θα είναι έτοιμη και για τους χρήστες iOS!

Για την κυκλοφορία της εφαρμογής, η KARMA DEVELOPERS συνεργάστηκε με την ARGO μέλος της TechIsland και την εταιρεία PropTech, με έδρα την Κύπρο.

Ο όμιλος Karma, είναι πάντα έτοιμος να αγκαλιάσει την όποια αλλαγή που διέπει τον σύγχρονο κόσμο, να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και να βρει νεές ιδεές και έργα, για να υποστηρίξει τους πελάτες του!

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Κarma Developers, μπορείτε να καλέσετε στο 23730777, ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο enquiries@Karmadevelopers.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *