Ο κακός χαμός στην Αγία Νάπα…Τα έκαναν γής μαδιάμ

Γης Μαδιάμ τα έκαναν άγνωστοι, στην πλατεία της Αγίας Νάπας, το περασμένο Σάββατο και οι οποίοι επιτέθηκαν σε τουρίστες, που βρίσκονταν στην περιοχή, με τη χρήση πετρών, ξύλων και άλλων αντικειμένων.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, αλλοδαποί επιτέθηκαν σε άλλα πρόσωπα, για άγνωστους λόγους, στο κέντρο της περιοχής, προκαλώντας τρόμο σε όσους είδαν τα επεισόδια.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα, πρόσωπα που επέβαινε σε όχημα τύπου buggie δέχθηκαν επίθεση στο δρόμο, από άλλα πρόσωπα, τα οποία τους ρίχνουν αντικείμενα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, δόθηκαν οδηγίες στο ΤΑΕ Αμμοχώστου να ερευνήσει το περιστατικό και να εντοπίσει τα πρόσωπα που εμπλέκονται, ώστε να τα οδηγήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σε ανάρτησή του, πολίτης αναφέρει πως «πολιτικοί πρόσφυγες, χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο, αφού μέθυσαν, άρχισαν να χτυπούν τους τουρίστες που έτυχε να παίρνουν από την πλατεία».

Σημειώνει ότι «παρόμοια συμβάντα έγιναν καθημερινό φαινόμενο στην καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου, όπου σε όλα είναι πρωταγωνιστές άτομα αφρικανικής καταγωγής τα οποία κυκλοφορούν σε ομάδες πολλών ατόμων και δημιουργούν προβλήματα».

Επισημαίνει ακόμα ότι «έχουν κάνει γκέτο διάφορες γειτονιές, πάρκα στην Αγία Νάπα και σύντομα θα καταστρέψουν και την πλατεία. Η Αστυνομία όσες φορές και αν κλήθηκε να επιβάλει την τάξη αδυνατεί».

Πηγή: reporter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *