Ντροπιαστικά επεισόδια ξανά στην Αγία Νάπα. Απο τουριστική ατραξιον σε…πεδίο μάχης

Αλλη μια ντροπιαστική εικόνα, αντίκρυσαν, όσοι ήταν παρόντες, στην καρδία της Αγίας Νάπας, που κάθε καλοκαίρι, απο τουριστική ατραξιόν, μετατρέπεται σε πεδίο μάχης.

Οι κάτοικοι της περιοχής, μιλουν για καθημερινό φαινόμενο, ωστόσο οι αρχές κάνουν λόγο για μαιμονομένο φαινόμενο.

Η αλήθεια είναι πως η Αγία Νάπα, έχει κατακτήσει σε διεθνή ΜΜΕ ως ο χώρος των…οργίων, των εξαλλων παρτυ και των ναρκωτικών.

Τα όσα εκτυλίχθησαν χθες μόνο ντροπιαστηκα είναι απο ομάδα ατόμων (που δεν γνωρίζουμε αν ήταν ξένοι τουρίστες, οι πρόσφυγες πολιτικού ασύλους), αυτό ως παρένθεση για όσους είχαν την περιέργεια αν αυτοί που προκάλεσαν τα επεσόδια ήταν τουρίστες οι πρόσγυγες πολιτικού ασύλου.

Αυτό που κατά την άποψη μου έχει σημασία, είναι το πως θα διατηρήσουμε “καθαρή” την Αγία Νάπα απο τέτοια φαινόμενα, που αποτελεί πόλος έλξης για χιλιάδες τουρίστες.

Τι ακριβώς ζητάμε απο την Αγία Νάπα. Τουρίστες που να έχουν κέφι για όργια, ναρκωτικά και έξαλλα πάρτυ, ‘η ένα ποιοτικό τουρισμό;

Από την πλευρά της πάντως η Αστυνομία, χαρακτηρίζει ως μεμονωμένο περιστατικό τα όσα εκτυλίχθηκαν στην Αγία Νάπα, καθώς όπως υποστηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, Στηβ Θεοδούλου, «δεν συνέβη την ώρα που υπήρχε κόσμος εκεί, αλλά ήταν τις πρωινές ώρες, όπου δεν είναι τόσο έντονη η Αστυνομική Δύναμη, όσο είναι κατά τη διάρκεια της νύχτας που είναι περισσότερος ο κόσμος».

Tέτοια φαινόμενα είναι καταδικαστέα και πάντα θα είναι, έστω και αν το συγκεκριμένο συμβάν μόνο μαιμονομένο δεν είναι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.