Καταγγελία για υπόθεση βιασμού νεαρής

Υπόθεση βιασμού νεαρής διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου, με ένα ύποπτο πρόσωπο να έχει συλληφθεί και δεύτερο να αναζητείται. Η καταγγελία της γυναίκας έγινε στις 19 Αυγούστου και ο κατ’ ισχυρισμόν βιασμός και σεξουαλική κακοποίηση, στις 16 Αυγούστου σε περιοχή έξω από κοινότητα της Λάρνακας.

Τη νεαρή βρήκε κάτοικος της κοινότητας σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στην Αστυνομία όπου και λήφθηκε από αυτήν κατάθεση, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκε και στο νοσοκομείο όπου έτυχε ιατρικής εξέτασης. Σε κατάθεσή της που έδωσε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου φέρεται να ανέφερε πως για ό,τι συνέβη δεν έδωσε ελεύθερα τη συγκατάθεσή της.

Μετά την υποβολή της καταγγελίας ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο που ετοιμάστηκε και τέθηκε σε ισχύ πρόσφατα για υποθέσεις βιασμού, όπως την εξέταση της υπόθεσης αναλαμβάνει γυναίκα αστυνομικός και γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε το υποτιθέμενο θύμα να αισθανθεί άνετα ώστε να αναφερθεί τα γεγονότα. Η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση δύο ενταλμάτων σύλληψης των προσώπων που κατονομάζει η κοπέλα.

Ο ένας έχει συλληφθεί και ήδη κρατείται ως ύποπτος με διάταγμα που εξέδωσε το περασμένο Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για έξι ημέρες, ενώ ο δεύτερος αναζητείται. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο συλληφθείς φέρεται να ανέφερε πως ό,τι έγινε, έγινε με τη θέληση της νεαρής.  

Η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών για διαλεύκανση αυτής της σοβαρής υπόθεσης, εξετάζει και κινητά τηλέφωνα, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον σ’ αυτά υπάρχουν τεκμήρια που σχετίζονται με την υπόθεση. Επίσης, καλούνται για κατάθεση πρόσωπα που είχαν συνάντηση με τη νεαρή, πριν αυτή φύγει από την κοινότητα με τον έναν εκ των δύο υπόπτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *