“Άργησαν πολύ να σε καταδικάσουν, φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης», σημειώνει στην πρώτη της αντίδραση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας τα όσα αναφέρει ο ίδιος σε επιστολές. «Άργησαν πολύ να σε καταδικάσουν Σταυριανέ, σου έδωσαν χάρη» τονίζει.

Μεταξύ άλλων η κ. Νικολάου αναφέρει ότι έφτασε η ώρα της αλήθειας, ενώ διερωτάται από ποιούς χρειάζεται προστασία ο ιατροδικαστής. «Έβγαλα τον ίδιο τον Θανάση από τον τάφο και μίλησε με την άφωνη μαρτυρία του την Αλήθεια» υπογραμμίζει.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»!

*Άργησαν πολύ να σε καταδικάσουν Σταυριανέ… σου έδωσαν χάριν… τους εξαπατούσες και σε πίστευαν όλοι για 17 ολόκληρα χρόνια… μα τώρα έφτασε η ώρα της Αλήθειας…

*Έβγαλα τον ίδιο τον †Θανάση από τον τάφο και μίλησε με την άφωνη μαρτυρία του την Αλήθεια… την οποία βιάστηκαν οι εμπλεκόμενοι «συνεργάτες» σου να θάψουν βαθιά στο χώμα!

Μη ξεχνάς όμως ότι: «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται»!

*Ο Αείμνηστος †Θανάσης που σκότωσαν άδικα και όλη η οικογένεια του, που έχετε όλοι καταστρέψει, σε έχουν καταδικάσει από την πρώτη στιγμή στην σκηνή με τα ψέματα που είπες για να καλύψεις το οφθαλμοφανές άγριο έγκλημα και μας καταδίκασες να αγωνιζόμαστε και να παλεύουμε με την διαφθορά 17 ολόκληρα χρόνια για να αποδείξουμε την Αλήθεια που κουκούλωσες στην σκηνή μαζί με τους παρευρισκόμενους συνεργάτες σου, χωρίς έρευνες και χωρίς νεκροψία!

Ένα να είσαι βέβαιος, ότι, «ο Θεός αργεί μα δεν λησμονεί»

*Όσον αφορά την «προστασία» που ζητάς… Ποιούς φοβάσαι; Μήπως τους συνεργάτες σου; Αντί να πούμε… είπαν μας; Έλεος!!!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *