Κάνει στην “άκρη” τον Χριστοδουλίδη ο ΔΗΣΥ, Θα το πάει με Αβέρωφ μέχρι τέλους

Προσπάθεια για να καθαρίσει εκ νέου η σκόνη που προκλήθηκε από τα νέα σενάρια απόσυρσης της υποψηφιότητας Αβέρωφ Νεοφύτου καταβάλλει ο ΔΗΣΥ διαμηνύοντας πως ο υποψήφιος της παράταξης θα τρέξει στον μαραθώνιο των προεδρικών εκλογών μέχρι τέλους.

Αφορμή αυτή τη φορά η δημοσκόπηση της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ την Κυριακή η οποία περιελάμβανε στη μέτρηση την Πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και κατέληγε στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερη συσπείρωση απ’ ότι ο κ. Νεοφύτου. Η ίδια η κ. Δημητρίου επανέλαβε με δήλωση της τον σεβασμό και τη στήριξη της προς τον υποψήφιο της παράταξης, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ως την ιδανικότερη επιλογή.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου, σε δηλώσεις του απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια περί σχεδίου Β’.

«Θα είμαι ξεκάθαρος και θα το πω όσο πιο δυνατά μπορώ. Δεν υπάρχει σενάριο Β’, δεν υπάρχει άλλη σκέψη, υποψήφιος του ΔΗΣΥ είναι ο Πρόεδρος της παράταξης Αβέρωφ Νεοφύτου και πάμε δυνατά, πάμε αισιόδοξα, πιστεύουμε τον Αβέρωφ Νεοφύτου και στο τι πρεσβεύει ο ΔΗΣΥ», ανέφερε χαρακτηριστικά εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο υποψήφιος τους θα είναι στον Β’ γύρο των εκλογών.

Στο μεταξύ σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΛΗΘΕΙΑ, αναφέρει πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου με γραπτή επιστολή για να απαντήσει στην «πρόκληση» του συναγερμικού υποψηφίου προς τον Νίκο Αναστασιάδη, να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τις προεδρικές εκλογές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην επιστολή του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα αναφέρει ότι εκδήλωσε σε διαφορετικές περιπτώσεις την υποστήριξη του προς το πρόσωπο του Αβέρωφ Νεοφύτου και ότι μέλη της οικογένειας του μετείχαν σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες του επιτελείου του.

Άλλωστε Αβέρωφ Νεοφύτου και Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να συναντηθούν την Τετάρτη σε εκδήλωση βραβεύσεων της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων του ΔΗΣΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *