Μετανάστες στην χώρα της διαφθοράς

Στους 235.000 έφθανσαν οι μετανάστες στην Κύπρο, το έτος 2022, με αποτέλεσμα να έχουμε 300% αύξηση σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Ζούμε σε μια χώρα που, πιο διεφθαρμένη δεν υπάρχει – ας μην το αναλύσουμε τώρα γιατί χρειάζεται τόνους μελανιού- για τα σκάνδαλα που αφορούν την Κύπρο, ως την χώρα πρωτοστάτη.

Αν και το μεταναστευτικό είναι πρόβλημα παγκόσμιο, τα όσα εκτυλίχθηκαν στο Πουρνάρα, με τις μαρτυρίες κατοίκων της Κοκκινοτρυμιθιάς, δεν άφηνουν κάνεναν ασυγκίνητο.

Και φυσικά η Κύπρος, θα μπορούσε να δεχθεί ένα αριθμό προσφύγων που αιτούνται πολιτικό άσυλο, σε σημείο όμως που θα είναι εφικτό, χωρίς να υπάρχει ανεξέλεγκτος άριθμός, και σε τέτοιο βαθμό, που θα μπορούσε να βοηθήσει πραγματικά τους πρόσφυγές με α;ξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Το γεγονός ότι βλέπουν το φως της δημοσιότητας, περιστατικά με αλλοδαπούς να παρενοχλούν Κυπρίους, να γίνονται όργια στο Πουρνάρα, με πληροφορίες, για ναρκωτικά , πορνεία, και όργια δημοσίως, δεν σε κάνει ρατσιστή. Σε κάνει να εξοργίζεσαι με συμπεριφορές τέτοιες που εμπεριέχουν βία, και που δεν υπάρχει κάποιος να βάλει φρένο.

Και για να μην παραεξηγήθώ. Kαταδίκαζω τέτοιες συμπεριφορές που συμβαίνουν απο Κύπριους. Και φυσικά υπάρχουν και άτομα της χώρας μας που προβαίνουν σε αδιανόητες πραξεις.

Η υπερροή μεταναστών, στην χώρα της διαφθοράς, φέρνει τεράστια προβλήματα και εξοργίζει τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, που δικαίως τα έχουν με τους αρμοδίους που δεν φθάνει τα σκάνδαλα που έχουν γίνει και έχουμε γίνει ρεζίλι διεθνώς, δεν λαμβάνουν και τα απαραίτητα μέτρα, καθώς ακόμη και οι αστυνομικοί φοβούνται για την ζωή τους.

Κάνετε κάτι άμεσα. Μετανάστες στην χώρα της διαφθοράς δεν ταιριάζει και πολύ.Είναι λίγο αντιφατικό. Έτσι δεν είναι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *