Σήμερα το απόγευμα η σύσκεψη για τις Κεντρικές Φυλακές στο Προεδρικό

Σύσκεψη για το θέμα που προέκυψε με τις Κεντρικές Φυλακές συγκάλεσε για το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Στη σύσκεψη που ορίστηκε για τις έξι και μισή θα συζητηθούν ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και αφορούν αρμοδιότητες του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με γραπτή δήλωση της αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου Νιόβης Παρισινού.

Σε αυτή, θα συμμετάσχουν ο Γενικός Εισαγγελέας, ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, ο Υπουργός Μεταφορών, ο Αρχηγός Αστυνομίας, η  Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών και ο Αναπληρωτής Διευθυντής των Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Υπενθυμίζεται ότι, η Διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους τις τελευταίες μέρες προέβη σε δηλώσεις για προσπάθεια αποδόμησης των ΚΦ και είχε ζητήσει να δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα έρευνας που ακολούθησε τις καταγγελίες της για παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της ίδιας και της αναπληρώτριας διευθύντριας. Για την υπόθεση τέθηκε σε διαθεσιμότητα ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας.

Η Στέφη Δράκου,ενώπιον της οποίας βρίσκεται το πόρισμα για την χρήση κινητών και ναρκωτικών στις Κεντρικές, είναι αυτή που θα κληθεί να δρομολογήσει τις εξελίξεις, κατόπιν συνεννόησης με το Προεδρικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *