Σάλος με το σχόλιο συγγενικού προσώπου του ΠτΔ. “Εξέδωσες 3180 διαβατήρια, μας κούρεψες το 2013. Είσαι full μέσα στην διαφθορά”

Σάλος επικρατεί στο διαδύκτιο, με το σχόλιο της Νέλης Λούτσιου, πρόσωπο απο τον στενό οικογενειακό κύκλο της οικογένειας Λούτσιου, εκ των οποίων είναι και o γαμπρός του Προέδρόυ Αναστασιάδη.

Η κ. Λούτσίου σε ανάρτηση της στο twitter κατακεραυνώνει τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, κατηγορόντας τον ευθεώς ότι εξέδωσε 3180 χρυσά διαβατήρια.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Λούτσιου έκανε δύο διαφορέτικές αναρτησεις που αναφέρει:

Και ακόμα είσαι Πρόεδρος μετά τα 3180 χρυσά διαβατήρια που έχεις εκδόσει σε ξένους, σαμπώς και η Κύπρος σου ανήκει και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις…Είσαι FULL μέσα στην διαφθορά και μας το παίζεις Άγιος. Η ώρα της Ανθρώπινης δίκης είναι κοντά αλλά και της Θείας δίκης την οποία δυστυχώς δεν υπολογίζεις.

Σε άλλη ανάρτηση αναφέρει: “Εμάς έκλεψεν μας τα λεφτά μας απο τις τράπεζες το 2013 και ο θείος μου και ο εξάδελφος μου πάντα κερδίζουν τις προσφορές αυτοκινήτων….ΤΥΧΑΙΟ…Που είσαι κυπριακέ λαέ να στήσεις κρεμάλλες;”

One Reply to “Σάλος με το σχόλιο συγγενικού προσώπου του ΠτΔ. “Εξέδωσες 3180 διαβατήρια, μας κούρεψες το 2013. Είσαι full μέσα στην διαφθορά””

  1. αγαπητή Νέλη Λούτσιου- χαίρομαι που τα λες και συ μιας και είσαι συγγενικά πρόσωπο της οικογένειας.
    εσένα δεν σε κανόνισε αλλά σε κατέδωσε.
    αν σε κανόνιζε και σένα δεν θα τα λεγες αυτά που λες τώρα.

    απλά τα πράματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *