Σοβαρή καταγγελία στο ecosmoscy. “Έχασα τον πατέρα μου άδικα και θα το φωνάζω μέχρι να δικαιωθώ”

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε γυναίκα απο την Λεμεσό στο ecosmoscy.

Όπως αναφέρει η κυρία Ζ, (δεν αναφέρουμε το ονομά της κατόπιν επιθυμίας της ίδιας), ο πατέρας της ήταν απολύτως υγιής καθώς όλες του οι εξετάσεις έβγαιναν καθαρές.

Η γυναίκα φανερά φορτισμένη, αναφέρει πως: “O πατέρας μου, έίχε εμβολιαστεί και με τις τρεις δόσεις. Έβαλε δύο εμβόλια της Astrazeneca και ένα της Pfizer κατόπιν προτροπής του προσωπικού του ιατρού”.

Ο 76χρονος πατέρας της, ήταν παντρεμένος και ζούσε στην Λευκωσία. “Στις 28 Μαρτίου δεν ένιωθε καλά και τον πήγαμε αμέσως στο Γενικο Νοσοκομείο Λευκωσίας”.

Κληθείς να απαντήσει ποια ήταν η διάγνωση των ιατρών η ίδια αναφέρει: Oι ιατροί μου είπαν ότι έπαθε μια αυτοάνοση ηπατίτιδα απο κάτι τόξικο. Έγω τους ρώτησα αν αυτό προήλθε απο χάπια ή απο ποτό και η απάντηση που μου έδωσαν ήταν κατηγορηματικά όχι. Μου είπαν μάλιστα απο κάτι τόξικο “

Η γυναίκα τόνισε πως, “Μετά απο διάφορα προβλήματα που εμφανίστηκαν και αφού είχα όλες τις αναλύσεις και εξετάσεις τον Νοέμβριο πείστηκαν οι ιατροί οτι ηταν απολύτως υγιής αφού όντως δεν είχε τίποτα”.

Συνεχίζοντας η (Ζ) είπε πως: “Στην συνέχεια ο πατέρας μου έπαθε σηψαιμία, διασωληνώθηκε, και κόλλησε μικροβια της εντατικής και τον έστειλαξν στο Απολλώνειο. Όταν είδα τα reports των ιατρών έγραφαν “Αδιάγνωστος ασθενής”. Ρώτησα συγκεκριμένο ιατρό αν είναι απο το εμβόλιο και μου είπε πως μάλλον είναι μια παρενέργεια του εμβολίου“”

Καταλήγοντας η γυναίκα και φανερά φορτισμένη συναισθηματικά ανέφερε πως: “Πέθανε άκριβώς τέσσερις μήνες μετά, αφού κάθε μέρα τον έπαιρνα σε διαφορετικούς ιατρούς και έψαχνα τι έπαθε” .

Μάλιστα η κοπέλα θέτει και το ερώτημα “Θα μπορούσατε να σκεφτείτε ότι ήταν μεγάλος ηλικιακά αλλά όχι ο καθε ένας είναι μια ψυχή και κανείς δεν μπορεί να παίζει μαζί της” .

“Ορκίστηκα στην μνήμη του ότι θα το λέω μέχρι να δικαιωθώ” κατέληξε η γυναίκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *