Μετά τον Μαυρογιάννη…Στήν φόρα τα έσοδα του επιτελείου Αβέρωφ ενόψει εκλογών

Στη δημοσιότητα δίνει τα έσοδα του επιτελείου του Αβέρωφ Νεοφύτου ο Δημοκρατικός Συναγερμός και δίνει εξηγήσεις σε σχέση με τις κρατικές χορηγίες των κομμάτων.

Συγκεκριμένα, σε ό,τι το ζήτημα που προέκυψε για την κρατική χορηγία προς τα Κόμματα, ο ΔΗΣΥ ξεκαθαρίζει μέσω ανακοίνωσης του πως «τηρούμε στο ακέραιο τη νομοθεσία που αφορά την κρατική χορηγία. Μέρος αυτής της χορηγίας αξιοποιείται, όπως είναι άλλωστε και ένας εκ των σκοπών της, από τον υποψήφιο του Δημοκρατικού Συναγερμού στην τρέχουσα προεκλογική εκστρατεία με απόλυτη διαφάνεια»

Σε αυτό το πλαίσιο ο ΔΗΣΥ ανακοινώνει ότι τα έσοδα του επιτελείου του υποψηφίου Αβέρωφ Νεοφύτου ανέρχονται στις 781.000 ευρώ από τις οποίες οι 400.000 ευρώ προέρχονται από εισφορά του Δημοκρατικού Συναγερμού και οι υπόλοιπες 381.000 από άλλες εισφορές.

«Για το σύνολο των προεκλογικών δαπανών – που καθορίζονται βάσει νομοθεσίας στο €1 εκατομμύριο – θα υπάρξει λεπτομερής υποβολή στοιχείων όπως ακριβώς προνοεί η νομοθεσία ενώ και οι δαπάνες και έσοδα του ΔΗΣΥ κατά την περίοδο πριν την επίσημη έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, επίσης θα δημοσιοποιηθούν σύμφωνα με τις πρόνοιες της νομοθεσίας», υπογραμμίζει ο ΔΗΣΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *