‘Εριξε βόμβες ο Γέωργίου στο ecosmoscy: “Δεν είναι μόνο το σκάνδαλο QatarGate είναι και το σκάνδαλο PfizerGate”

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Έριξε βόμβες, που θα συζήτηθούν ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου με αφορμή το σκάνδαλο QatarGate.

Mίλώντας στο ecosmoscy Γεωργίου είπε πως “Μην εκπαλγείται μέσα στο QatarGate να δούμε και σκάνδαλο με PfizerGate. Kαι μιλώ για την παραγγελία των ενάμιση εκατομμυρίων εμβολίων αξίας 35 δισεκατομμυρίων ευρώ, καθώς και την ανταλλαγή των κρυφών μηνυμάτων μεταξυ του εκτελεστικού διευθυντή της pfizer κ. Μπουρλά”

Ο ευρωβουλευτής τόνισε πως “Εδώ και ένα χρόνο η Ευρωπαία διαμεσολαβήτρια ζήτησε στοιχεία απο τη κ. Ούρσουλα Φον ντεν Λαιέρ και τι ακριβώς εδιελήφθή μεταξύ της και του κ. Μπουρλα, στοιχεία τα οποία αρνηθηκε να τα δώσει”

Ο. κ Γεωργίου , δεν παρέλειψε να συνεχίζει να ρίχνει βόμβες που θα συζήτηθουν “Ο κ. Μπουρλά δεν παρευρέθει για να καταθέσει στην ειδική επιτροπή που συστάθηκε και εξετάζει ζητήματα covid και τώρα αναλαμβάνει ρόλο ο Ευρωπάιος Γενικός Εισαγγελέας ο οποίος θα εξετάσει το ζήτημα. Η επιτροπή του Ευρωκοινοβουλίου θα καλέσει την κ. Ούρσουλα Φον ντε λαιερ να καταθέσει οποια στοιχεία έχει αναφορικά με την κρίσιμη περίοδο περύσι το καλοκαίρι , τι μηνύματα αντάλλαξε και υπο ποια ιδιότητα διπαραγματεύτηκε απο μόνη της αυτή την τεράστια συμφωνία 35 δισεκατομμυρίων. Αυτό θα σκεπάσει εκατοντάδες φορές το σκάνδαλο της κ Καιλή γιατί μιλάμε για τα εντελώς ανώτατα κλιμάκια. Μιλάμε για την πρόεδρο της Ευρωπαικής επιτροπής” είπε καταλήγονταε ο κ. Γεωργίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *