Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της κ. Ανδριάνας: “Ποιοι και γιατί σκότωσαν το παιδί μου, και πως μπορού να ζουν ανέμελα την βρώμικη ζωή τους;”

Σπαράζει καρδιές το μήνυμα της κ. Ανδριανας Νικολάου που εδώ και 18 χρόνια παέι κόντρα στο κατεστημένο για να αποδέιξει ότι ο θανατος του Θανασή οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Νικολάου αναφέρει:

*Πλησιάζει κι απόψε να ξημέρωμα χωρίς ύπνο και με τα βασανιστικά ερωτήματα, τις σκέψεις και τον πόνο… Ποιοί και γιατί σκότωσαν άδικα τον +ΘΑΝΑΣΗ μου, στα καλά καθούμενα, και πώς μπορούν όλοι αυτοί οι εγκληματίες να ζουν ανέμελα την βρώμικη ζωή τους και να μπορούν να κοιμούνται;

*Τί τούς έφταιξε το παιδί μου και τού πήραν την ζωή του και κατέστρεψαν την δική μου;

*Εάν τούς σκότωναν το δικό τους παιδί, θα τούς άρεσε;

*Πόσο μεγάλα τέρατα είναι και τους συγκαλύπτουν τόσα χρόνια οι αρχηγοί αυτού τού ανύπαρκτου κράτους με τούς λειτουργούς του; Και ποιά συμφέροντα υπάρχουν πίσω από τον μαρτυρικό θάνατο τού παιδιού μου και έγινε τόση εγκληματική συγκάλυψη;

*Εάν υπήρχε σωστό και δίκαιο κράτος σε αυτό τον τόπο που να δουλεύει σωστά, θα υπήρχε και Δικαιοσύνη για τα θύματα και τιμωρία στους ενόχους και όχι να τούς προστατεύει!

*Αυτός ο τόπος χρειάζεται μιά ριζική αλλαγή και μιά γενική κάθαρση σε όλα τα πόστα για να πάει μπροστά και να λέγεται Κράτος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *