Η μέρα του αγίου Βαλεντίνου σε ένα ανθοπωλείο και τα επακόλουθα της

Βρεθήκαμε σε γνωστό ανθοπωλείο  στης επαρχίας Αμμοχώστου  της Μαρίας Λύτρας  και μιλήσαμε για την ήμερα των  ‘’ερωτευμένων’’  που γιορτάζετε 14 Φεβρουαρίου. Μας μίλησε γενικώς για αυτή την ημέρα, τι προσφέρει, τι συναντά, αφού για τον κλάδο τους είναι μια πολύ σημαντική ημέρα, ίσως και η πιο σημαντική!!

Κάνω αυτή την δουλειά εδώ και 15 χρόνια σχεδόν, είναι κάτι που αγαπώ, μου δίνει δύναμη δημιουργώντας, χαρίζοντας χρώματα και αρώματα των λουλουδιών… γίνεται η ζωή μας πιο όμορφη έτσι !!

Η ημέρα του αγίου Βαλεντίνου ναι είναι μια ημέρα απλά για τους περισσότερους, αλλά για εμάς για τον κλάδο μας είναι η πιο σημαντική ημέρα, είμαι μια ημέρα που θέλει τεραστία προετοιμασία από πριν, έτσι την συγκεκριμένη ημέρα να είσαι ι έτοιμος να εξυπηρετήσεις τον κάθε άνθρωπο που θα μπει στο κατάστημα .

Τι συναντάς αυτήν την ημέρα

Λογής ανθρώπους διάφορων χαρακτήρων και ηλικιών, οι πλείστοι είναι άνδρες , οι γυναίκες είναι ελάχιστες. Υπάρχουν οι οργανωμένοι πελάτες που ξέρουν τι θέλουν αλλά υπάρχουν και οι πελάτες της στιγμής 

Αντιλαμβάνεσαι το κάθε άτομο, τον έρωτα του την αύρα του για το άλλο του μισό, όπως επίσης και τα άτομα που παίρνουν κάτι για το τυπικό λόγο ημέρας

Τι ζητούν  οι πελάτες  και τι ποσόν ?        

Όπως είπα οι περισσότεροι είναι άνδρες, και συνήθως παίρνουν κόκκινα τριαντάφυλλα το κλασικό της ημέρας . εμείς όμως είμαστε προετοιμασμένοι με ποικίλα λουλούδια, η κάθε δημιουργία είναι προσαρμοσμένη στο ποσόν που διαθέτη ο κάθε πελάτης

Τα παράξενα της ημέρας και χαρακτήρες ?  

Είναι οι ντροπαλοί άνθρωποι, οι αμήχανοι  που θέλουν βοήθεια στο τι να πιάσουν , φυσικά είναι οι άνετοι, και βέβαια είναι αυτοί και αυτοί που δεν ντρέπονται να πάρουν δυο δώρα … !!!

Οι ατάκες της μέρας ?

Θέλω κάτι για την γενάικα  της ζωής μου… ( ερωτευμένος )

Να πάρω κατι της γενάικας να μεν μουρμουρά ( πιεσμένος )

Μαρία έβρε μου ότι θέλεις … ( αδιάφορος )

 Το γούρι μου κάθε χρονο είναι ενας κυριος που ερχεται αυτή την μερα  πρωι πρωι , είναι ο πρωτος ανθρωπος που μπαινει στο μαγαζι μου, και τον θελω παντα  !!

Επίσης ευχαριστώ τον κάθε πελάτη ξεχωριστά για την στήριξη την αγάπη και την εμπιστοσύνη τόσα χρονιά πορείας !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *