Αννίτα: Δεν είμαι απολιτίκ, προσβλητική η αναφορά ότι με «ελέγχουν άλλοι»

Στη μάχη για τις εκλογές της 11ης Μαρτίου για την Προεδρία του ΔΗΣΥ έχει ριχθεί και η Αννίτα Δημητρίου. Η Πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση χαρακτήρισε προσβλητικές τις αναφορές ότι δήθεν ελέγχεται από άλλους σε αυτή την προσπάθεια, ενώ ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος τότε δεν θα διεκδικήσει άλλη θέση στην ηγεσία της παράταξης.

Η κ. Δημητρίου ανέφερε αρχικά πως ήταν δική της πρωτοβουλία να κατέλθει ως υποψήφια κατόπιν παρότρυνσης μελών του κόμματος, λέγοντας όμως πως ήταν καθήκον της να συζητήσει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, τον Χάρη Γεωργιάδη και τον Δημήτρη Δημητρίου. Ευχαριστώντας τους κ. Νεοφύτου και Γεωργιάδη που αποχώρησαν, η Αννίτα Δημητρίου ανέφερε πως κύριος γνώμονας της προσπάθειας της είναι η ενότητα του κόμματος με μια λογική συλλογικής ηγεσίας, χωρίς κλειστές πόρτες, κρυφές αντζέντες και κρυφές συμφωνίες.

Επισήμανε πως όσα μεσολάβησαν ανάμεσα στους δύο γύρους των Προεδρικών εκλογών πλήγωσαν τον κόσμο του ΔΗΣΥ, είπε πως η ίδια δεν θεωρεί πως τη μοναδική ευθύνη την φέρει ο κ. Νεοφύτου. Τάχθηκε επίσης υπέρ μιας ειλικρινούς, αντικειμενικής και μη τοξικής αυτοκριτικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *