“Πήγα να δω τη μάνα μου, κατάκοιτη με πιζάμες ενός παππού. Όταν ζήτησα τον λόγο μόνο που δεν με πέταξαν έξω”

Νέα, επώνυμη καταγγελία για κακομεταχείριση ηλικωμένης σε Γενικό Νοσοκομείο της Κύπρου βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσα απ’ το Πρωτοσέλιδο.

Η κ.Στέλλα Κυριάκου μίλησε στο Πρωτοσέλιδο και εξιστόρησε την εμπειρία που είχε με τη μητέρα της, η οποία έφυγε απ’ τη ζωή πριν από 2 χρόνια. «Είχε κορωνοϊό και μας είπαν ότι έπρεπε να μπει στην Εντατική. 10 μέρες αργότερα, στις 17 Φεβρουαρίου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η μητέρα μου είναι εντάξει και μεταφέρθηκε στο Παθολογικό.

Εγώ την είχα επισκεφθεί εντωμεταξύ ενόσω ήταν στην Εντατική, μπήκα και της είχα πάρει τα πάντα σε ότι αφορά τα προσωπικά της αντικείμενα. Όταν πήγα να την δω στις 17 του μήνα την αντίκρυσα κατάκοιτη, να φορά πιζάμα ενός παππού ενώ εγώ της είχα πάρει τα πάντα. Πήγα να ζητήσω τον λόγο και μόνο που δεν με πέταξαν έξω επειδή ζήτησα βοήθεια», είπε η κ.Κυριάκου.

«Όταν αντίκρυσα την κατάσταση.. μέσα στα αίματα μου είπε ψιθυριστά στο αυτί επειδή έπασχε από καρδιακή ανεπάρκεια, ότι διψούσε πάρα πολύ. Σηκωνόταν το παιδί απέναντί της με ένα πι για να της δώσει νερό…».

«Την έπλυνα μόνη μου, δεν με βοηθούσε κανένας και την επόμενη μέρα στις 5 τα ξημερώματα πέθανε.

Οι τουαλέτες του δωματίου ήταν αποθήκη», είπε η κ.Κυριάκου κλείνοντας.

Πηγή: sigmalive.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *