Αγωνία για το πόρισμα Σπηλιοπούλου. Ατύχημα ή δολοφονία ο θάνατος της Lesias;

H ώρα της αλήθειας φαίνεται να έχει φτάσει σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση θανάτου της 28χρονης Ουκρανής Λέσια Μπίκοφ η οποία βρέθηκε νεκρή κάτω από γκρεμό στην Πέτρα του Ρωμιού.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 31χρονος σύντροφος της κοπέλας. Στο πρώτο πόρισμα της ιατροδικαστικής που διενεργήθηκε, διεφάνη πίσω από τον θάνατο της άτυχης κοπέλας, εγκληματική ενέργεια, με τον ύποπτο να υποστηρίζει ότι η Λέσια έπεσε στον γκρεμό στην προσπάθειά της να βγάλει μία σέλφι.

Για το ξεκαθάρισμα του τοπίου κλήθηκε από την Ελλάδα η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου η οποία διενήργησε δεύτερη νεκροψία και ιστοπαθολογικές εξετάσεις, το πόρισμα της οποίων αναμένεται να δοθεί σήμερα μαζί με τον φάκελο της αστυνομίας και τα όσα προέκυψαν από τις εξετάσεις των ανακριτών, στη Νομική Υπηρεσία.

Από εδώ και πέρα, ο λόγος θα είναι στη γενική εισαγγελία, η οποία παραλαμβάνοντας και μελετώντας το πορισμα Σπηλιοπούλου και τον φάκελο της αστυνομίας, θα αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

Στο μεταξύ λήγει αύριο το δεύτερο διάταγμα κράτησης του υπόπτου, ο οποίος θα ξανά βρεθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *