Μητέρα Θανάση: “Τί είδους Πάσχα θα κάνετε εσείς οι δολοφόνοι, οι ηθικοί αυτουργοί και οι εμπλεκόμενοι στην συγκάλυψη τού άγριου εγκλήματος;”

Με μια φωτογραφία, απο τα παιδικά χρόνια του Θανάση, ξεσπά κατα των δολοφόνων, των υικών υατουργών και αυτουργων, καθώς και των εμπλεκομένων στην συγκάλυψη του άγριου έγκληματος του Θάναση Νικολαου, 18 χρόνια πρίν.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Ανδριάνα έγραψε:

Τί είδους Πάσχα θα κάνετε εσείς οι δολοφόνοι, οι ηθικοί αυτουργοί και αυτουργοί, και εσείς οι εμπλεκόμενοι στην συγκάλυψη τού άγριου εγκλήματος;

Σκοτώσατε έναν άγγελο επί της γής, ένα αθώο παληκάρι, επειδή, για κακή του τύχη, έτυχε να σάς δει να διακινείται τον λευκό θάνατο στο στρατόπεδο και του κλείσετε το στόμα; Ενα στόμα που ποτέ δεν έβγαλε άσχημη λέξη, ενώ τα δικά σας βρωμάνε από χίλια μίλια!

Και εσύ άτιμε και διεφθαρμένε… που σε κουβάλησαν σκόπιμα στην σκηνή, παλιοτόμαρο, για να καλύψεις το οφθαλμοφανές άγριο έγκλημα, τί ψυχή θα παραδώσεις; Ζεις ακόμα με τόσα κακά που μάς έκαμες;

Και όχι μόνο εσύ, αλλά, και αυτοί που έκλεισαν τα μάτια στην σκηνή και σε πίστεψαν, και αυτοί/ες που συνεχίζουν ακόμα μέχρι και σήμερα να υποτιμούν την νοημοσύνη μας με σκοπό να αποφύγουν την σύλληψη των αδίστακτων δολοφόνων, για να μείνει το έγκλημα ατιμώρητο, είσαστε όλοι συνένοχοι και συνεργοί τού εγκλήματος.

Το τελευταίο σας πόρισμα με τις ψευδείς δηλώσεις και τις διαστρευλώσεις, τις παραποιησεις και τις συκοφαντίες, τα φανέρωσε όλα! Σας έβγαλε τελείως την μάσκα! Αίσχος και Ντροπή σας!

Θα τα πούμε όμως, δεν θα μείνει έτσι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *