Μεγάλη επιχείρηση σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο Περικλέους. Απο το σήμα του κινητού του που εξέπεμψε τελευταία φορά ψάχουν την άκρη

Μεγάλη επιχείρηση έρευνας διεξάγεται αυτή την ώρα σε περιοχές κοντά στο Ζύγι, στα σύνορα των δύο επαρχιών Λάρνακας και Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση-θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου Άγγελου Περικλέους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εν λόγω σημείο που φαίνεται να τοποθετούν οι ανακριτές και την εκπομπή του τελευταίου σήματος του κινητού του Περικλέους, αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται έρευνες από Αστυνομία, ΕΜΑΚ, Πολιτική Άμυνας, με τη χρήση και ανιχνευτικών σκύλων, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν πιθανά στοιχεία που θα εξακριβώσουν την τύχη του Περικλέους.

Να πούμε πως  σε κοντινή απόσταση από το σημείο των ερευνών, είχε εντοπιστεί και το όχημα που είχε δανείσει ο 36χρονος δεύτερος συλληφθείς στον 25χρονο βασικό ύποπτο. Το συγκεκριμένο όχημα φαίνεται να αφέθηκε καθώς έφερε σκασμένο ελαστικό και με χώματα που φαίνεται να είχε οδηγηθεί σε χωματόδρομο.

Για την υπόθεση, μια εβδομάδα εντατικών ερευνών από τη στιγμή της ανεύρεσης του οχήματος του Περικλέους, καμμένου σε περιοχή στο πεδίο βολής Παλιομετόχου, η ανακριτική ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικά τεκμήρια τα οποία οδηγούν στο χείριστο σενάριο για την τύχη του αγνοούμενου.

Εκτός από τον βασικό ύποπτο ηλικίας 25 ετών που συνελήφθη αρχικά για την υπόθεση και του δεύτερου συλληφθέντος ηλικίας 36 ετών, τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν στην σύλληψη άλλων τεσσάρων πρόσωπων ανάμεσα στα οποία η μητέρα και ο θειος του βασικού υπόπτου, ανεβάζοντας τον αριθμό των συλλήψεων στις έξι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή της ανακριτικής ομάδας και βοηθό υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Κώστα Μιχαήλ ο οποίος κατέθεσε στο δικαστήριο τα γεγονότα, ο 25χρονος βασικός ύποπτος στην υπόθεση απαγωγής με σκοπό τον φόνο του 31χρονου, είχαν οικονομικές διαφορές μεταξύ τους και η σχέση τους ήταν συγκρουσιακή. Ο 25χρονος είχε καταγγείλει πρόσφατα δυο φορές τον Περικλέους για ξυλοδαρμό, ληστεία και απειλές.

O Περικλέους εκμυστηρεύτηκε σε συγκριμένο πρόσωπο ότι ο 25χρονος είχε μεταβεί πρόσφατα με τον 50χρονο και αγόρασαν ρόπαλα και χειροπέδες για να τον απαγάγουν.

Μετά από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε οι ανακριτές πέρασαν χειροπέδες και σε τρίτο φίλο του 25χρονου καθώς και στον θειο αφού σύμφωνα με τον ανακριτή αυτοί τον βοήθησαν να κάψει το όχημα του 31χρονου το οποίο εντοπίστηκε στο πεδίο βολής στο Παλιομέτοχο πριν από μια εβδομάδα.

Ο 25χρονος μαζί με τον 38χρονο και με τον θείο του είχαν μεταβεί με δυο οχήματα το πεδίο βολής και εκεί ο 25χρονος περίελουσε με εύφλεκτη ύλη το μερσεντές του Περικλέους και του έθεσε φωτιά. Ακολούθως οι τρεις τους έφυγαν με το όχημα του θείου του.

Η 59χρονη μητέρα του βασικού υπόπτου συνελήφθη από την αστυνομία καθώς σύμφωνα με τον ανακριτή έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον γιο της λέγοντας στους ανακριτές πως ο 25χρονο κατά τον επίμαχο χρόνο της εξαφάνισης του Άγγελου Περικλέους αυτό ήταν στο σπίτι τους.

Eξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι ο 25χρονος είχε επισκεφθεί κατάστημα στη Λεμεσό στις 15 και 18 Απριλίου και αγόρασε κολλητικές ταινίες φτυάρια γάντια σχοινιά σακούλες χειροψάλιδο μαχαίρια τσεκούρι και άλλα αντικείμενα. Τα γάντια και οι κολλητικές ταινίες και ένα μαχαίρι είναι η ίδια μάρκα με αυτά που εντοπίστηκαν στο όχημα έξω από το διαμέρισμα του Περικλέους. Σύμφωνα με πληροφορίες τα ρούχα που εντοπίστηκαν καμένα στο όχημα του Περικλέους ομοιάζουν με αυτά που φορούσε όταν εξαφανίστηκε ενώ καμένο βρέθηκε και το πορτοφόλι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *