Υπόθεση Θανάση: Δύο μέρες πριν έλεγε στην μητέρα του “Κάνε κάτι να με φύγουν απο εκεί. Έχει κακούς, και φοβάμαι”

Σε άλλη μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, προχώρησε η κ. Ανδριάνα, σε σχέση με την άγριοα δολοφονία του Θανάση Νικολάου πριν απο 18 χρόνια. \

Η κ. Νικολάου μεταξύ άλλων στην ανάρτηση της αναφέρει πως δύο μέρες πριν την άγριοα δολοφονια του Θανάση της είχε πει να τον πάρει απο το στρατόπεδο στο οποίο υπηρετούσε, καθώς υπήρχα κακοί , που θα έκαναν κακό.

Aυτούσια ή ανάρτηση της:

*Φώναζα από την πρώτη στιγμή στην σκηνή:

Μου το σκότωσαν το παιδί μου! Μου το σκότωσαν, μου το σκότωσαν και το έφεραν εδώ!

*Μου το έφαγε ο Στρατός! Καλά μου έλεγε να κάμω κάτι να τον φύγουν από εκεί! Δυστυχώς όμως! Φωνή βοώντος εν τη ερήμω στην σκηνή!

*Άκουσαν τον Σταυριανό, που για κάποια συμφέροντα, τους είπε ότι δήθεν έπεσε από την γέφυρα μόνος του, και δεν ερεύνησαν καθόλου!!!

*Δύο μέρες πριν τον μαρτυρικό θάνατο του με θερμοπαρακαλούσε: “Please mum, κάμε κάτι να με φύγουν από εκεί! Έχει κακούς…. από εκείνους τους κακούς που κάνουν κακό και φοβούμαι.”

*Θανάση μου, μίλα με τον διοικητή σου, αγάπη μου! No mum, φοβάμαι τα αντίποινα! Του είπα: Oκ, θα πάω εγώ να του μιλήσω! Αντέδρασε έντονα και αναστατωμένος μου είπε: Don’t dare mum! Μην τολμήσεις!

*Εάν πάεις και του μιλήσεις, θα με κόψουν έξω από το στρατόπεδο και θα με κάμουν άχρηστο!!!

*Νόμιζα, η κακομοίρα πως ήταν υπερβολές του, επειδή μεγάλωσε με αρχές και αξίες, και του έλεγα να κάμει υπομονή και ότι θα έβλεπα κάποιον και να του μιλήσω!

*Ήθελε να φύγει! Ήθελε να φύγει από εκεί επειδή είδε διακίνηση ναρκωτικών, και όπως πληροφορήθηκα, η διακίνηση γινόταν από στελέχη του συγκεκριμένου στρατοπέδου!

*Ήθελε να φύγει διότι τους φοβόταν! Τους φοβόταν αφάνταστα επειδή δεν ταίριαζαν οι απόψεις τους, δεν ήταν όπως εκείνοι, και κατάλαβε ότι θα του έκαμναν κακό!

*Ήταν από την Αυστραλία, βλέπετε, και τον αποκαλούσαν «καγκουρό» και όχι μόνο, αλλά και διάφορα άλλα προσβλητικά επίθετα μειώνοντας την αξιοπρέπεια του…!!!

*Την προηγούμενη μέρα τού θανάτου, και μετά το bulling πού δέχτηκε από τα ναρκομανείς τέρατα τής μονάδας του που συνέβησαν εις βάρος του και διαπληκτισμους, έφτασε μέχρι το γραφείο του Επιτελάρχη όπου τού τα ανέφερε. Και σύμφωνα με την κατάθεση του Επιτελάρχη, του ζήτησε μετάθεση για να γλυτώσει από τα άναρχα θεριά, και αντί αυτού, τού είπε να κάμει υπομονή και οταν έχει κάποιο πρόβλημα να πηγαίνει στο γραφείο του να πίνουν καφέ και να τα λένε!

*Και όπως δήλωσε ο ίδιος ο Επιτελάρχης στην κατάθεση του, έφυγε ευχαριστημένος και εμψυχομενος, και την επόμενη μέρα βρέθηκε νεκρός!!!

Πώς γίνεται;

*Ποιοι τον σκότωσαν; Ποιοι; Οι έμποροι ή τα βαποράκια τους;

*Με ποιούς μίλησε ο Επιτελάρχης μετά την συνάντηση που είχε με τον +ΘΑΝΑΣΗ;

*Η Αστυνομία δεν δεν το έψαξε, και οι κυράτσες, οι υπάλληλοι της Νομικής Υπηρεσίας με σατανικούς τρόπους και με διάφορες παρα-νομολογίες που επικαλούνται δίνουν σε όλους την άφεση αμαρτιών!!!

*Σκότωσαν το παιδί μου, σκοτώνουν και μένα κάθε μέρα για 18 ολόκληρα χρόνια με την αναλγησία τους!

*Κάλυψαν τους δολοφόνους από την πρώτη στιγμή και τους καλύπτουν ακόμα!

*Πώς τολμούν και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι ανάμεσα μας;

*Ποιες μάνες και ποιες γυναίκες έχουν στα σπίτια τους, τούς δολοφόνους;

*Τους δολοφόνους που πήραν την ζωή του παιδιού μου για να πλουτίζουν εκείνοι;

*Τα βρώμικα χέρια τους που άγγιξαν το αθώο παιδί μου, δεν τρέμουν ακόμα;

*Από τα μάτια του Θεού δεν πρόκειται να φύγει κανένας!

*Η οργή του Θεού φάνηκε στην σκηνή όταν άνοιξαν οι ουρανοί!

*Δεν φοβηθήκατε τον θυμό τού Υψίστου που σας έβλεπε να σκοτώνετε ένα αθώο παιδί;

*Παραδοθείτε αμέσως, προτού ριχθείτε στο πυρ το εξώτερο, δολοφόνοι και συνεργάτες!

*‘’Εν τω Άδη ουκ εστί μετάνοια’’. Ουαί κι’ αλίμονο σας!!!

Αλίμονο και σε εσάς που γνωρίζετε και δεν μιλάτε!!!

Σιωπή = Συνενοχή!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *