Φραντζέσκα Σωτηρίου: Η Κύπρια επιχειρηματίας που έκανε το χόμπι της επάγγελμα!

Στίς μέρες μας, το να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα, θεωρείται λίγο πολύ σαν άπιαστο όνειρο, είδικα όταν το χόμπι σου έχει να κάνει με την τέχνη.

Ωστόσο, όταν υπάρχει θέληση όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Τρανταχτο παράδειγμα η Κύπρια επιχειρηματία και make up artist Φραντζέσκα Σωτηρίου.

Η 31χρονη, σήμερα κοπέλα  σπούδασε  τεχνολόγος ακτινολόγος. To 2012 εργοδοτήθηκε στον Alpha Evresis Diagnostic Centre στην Λευκωσία. και στην συνέχεια, συνέχισε να εργάζεται ως ακτινολόγος, στο American medical Center. Εκεί δούλευα σε χειρουργεία, σε βιοψίες μαστών και άλλα πολλά, όπου είδε πολλά περιστατικά.

Η κ. Σωτηρίου, ανέκαθεν είχε πάθος με το μακιγιάζ, και έτσι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της. Η Κύπρια σήμερα επχιειρηματίας, με πολύ κόπο και μόχθο αλλά κυρίως αγάπη για αυτό που κάνει, άνοιξε την δική της σχολή , την Zerva Cosmetics Make up Workshop by Frantzeska Soteriou.

Η σχολή Ζerva Cosmetics καθιερώθηκε στο χώρο του μακιγιάζ, και είναι πλέον αναγνωρισμένη πιστοποιημένη σχολή μακιγιάζ.

Αξίζει να αναφερθεί οτι οι φοιτητές, της Zerva Cosmetics, συμμετέχουν σε Fashion shows, φωτογραφίσεις, ενώ δεν είναι λίγοι αυτόι που μπαίνουν κατευθείαν στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Ομολογουμένως η Φραντζέσκα αποτελεί τρανό παράδειγμα ανθρώπου, όπου αποδυκνεί ΄πως όταν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το πετύχεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *