Σφραγίζεται την Παρασκευή το κτιριακό συγκρότημα στην Χλώρακα

Σε 30 συνολικά τροχαίες καταγγελίες προέβη η Αστυνομία, μετά από ελέγχους σε οχήματα, στο πλαίσιο επιχείρησης από το απόγευμα της Δευτέρας μέχρι και τις 07:00 σήμερα πρωί της Τρίτης, στις περιοχές Χλώρακας, Έμπας, και Τρεμιθούσας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εκπομπή Alpha Καλημέρα ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος, εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων δύο οδηγοί να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και τρεις οδηγοί υπό την επήρεια αλκοόλης. Επίσης, για σκοπούς εξετάσεων κατακρατήθηκαν 6 οχήματα.

Επιπρόσθετα, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, συνεχίζει να λειτουργεί Κέντρο Χειρισμού Καταστάσεων Κρίσεως στην ΑΔΕ Πάφου.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις ελέγχων και περιπολιών συνεχίζονται από την Αστυνομία, με στόχο την αντιμετώπιση του εγκλήματος και την εμπέδωση της ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή, αναφέρει η Αστυνομία.

Σημειώνεται πως για τα πρόσφατα επεισόδια στη Χλώρακα και για την οχλαγωγία καταζητούνται και άλλα πρόσωπα, πέρα των 21 που έχουν συλληφθεί.

Σφραγίζεται το κτιριακό συγκρότημα

Σε σχέση με το κτιριακό συγκρότημα, αυτό σφραγίζεται την Παρασκευή καθώς λήγει η προθεσμία για την απομάκρυνση όσων διαμένουν στα διαμερίσματα.

Οι περισσότεροι ένοικοι έχουν ήδη εγκαταλείψει το συγκρότημα, ενώ το Υφυπουργείο Πρόνοιας προχώρησε σε ενέργειες για εξεύρεση χώρων φιλοξενίας για οικογένειες με παιδιά.

Με την λήξη της προθεσμίας το κτίριο θα σφραγιστεί από το Τμήμα Δημόσιων Έργων και θα φρουρείται έτσι ώστε να μην επιτραπεί η είσοδος στον χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *