Κλειστά κυκλώματα και φωτογραφίες θα δείξουν τους χούλιγκανς

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις της ανακριτικής ομάδας που συστάθηκε για τη διερεύνηση των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στη Λεμεσό όταν δύο ομάδες οπαδών προκάλεσαν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε υποστατικά και όχημα.

Μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Καλημέρα ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχουν γίνει έρευνες στην περιοχή, ενώ παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που βρίσκονται υπό αξιολόγηση.

Λευτέρης Κυριάκου – Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού
Αναμένεται σήμερα να εντοπιστούν και να απομονωθούν κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες τα πρόσωπα των υπόπτων είναι ευδιάκριτα και ταυτοποίηση κάποιων προσώπων, αν αυτό είναι δυνατό, για να προχωρήσουμε σε κάποια εντάλματα σύλληψης. 

Ο κ. Κυριάκου προσέθεσε ότι, όπως φαίνεται, οι οπαδοί ήταν προετοιμασμένοι και οι μεν και οι δε και «όταν αφίχθησαν η μια μερίδα ξεκίνησε ένας πόλεμος και ανταλλαγή, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων, μολότοφ, πέτρες…».

Λευτέρης Κυριάκου – Υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού
Αυτές οι εικόνες καταδεικνύουν τη βαρβαρότητα αλλά και την επικινδυνότητα αυτών των ενεργειών των αυτοφερόμενων και αυτονομαζόμενων ως οπαδών, γιατί πραγματικά είναι χούλιγκαν. Και δυστυχώς βλέπουμε ότι αυτές οι ενέργειες έχουν επιπτώσεις και στους πολίτες που έχουν υποστατικά δίπλα από αυτά τα υποστατικά που ονομάζονται συνδέσμοι φιλάθλων.

Με βάση τις μαρτυρίες που έχουν εξασφαλιστεί, η Αστυνομία θα αιτηθεί στο Δικαστήριο την έκδοση διατάγματος κλεισίματος αυτών των συλλόγων. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *