ΒΡΥΣΟΥΛΛΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ: Ένα ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να πάθει εγκαύματα σοβαρού βαθμού. Της έκοψαν τα επιδόματα. “Ζητώ τζιείνα που δικαιούμαι”

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Ένα σοβαρό ατύχημα είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά την ζωή της κ. Παναγιώτας Λαζάρου απο τις Βρυσούλλες, η οποία κάηκε με το γκάζι, με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρα εγκαύματα, ενώ παρουσίασε διάφορες επιπλοκές, όπως πρόβλημα με την καρδία της, κλειστούς πνευμονές, υποβλήθηκε σε τραχειοστρομεία .

Η κ. Παναγιώτα, πέρασε απο διάφορα ιατροσυμβούλια όπου την έκριναν ανίκανη για εργασία, και έπαιρνε ένα επίδομα αναπήριας. Η καθημερινότητα της είναι εξαιρετικά δύσκολη, με την ίδια να αναφέρει πως κουράζεται πολύ έυκολα και δεν μπορεί να κάνει τα πράγματα τα οποία έκανε παλιά. Μάλιστα η κ. Παναγιώτα, λόγω του ότι δεν μπορεί ούτε τις σκάλες να ανέβει, αναγκάζεται να κοιμάται στον καναπέ.

Σε ένα βίντεο 15 λεπτών εξίστορεί με απόγνωση την ιστορία της, καθώς της απέκοψαν το επιδόμα το οποίο δικαιούται, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται με την βοήθεία του κόσμου να ζει. Πρόσφατα, θα της έκοβαν το ρεύμα. Η κ. Παναγιώτα δεν ζητά ελεημοσύνες, το μόνο που ζήτα είναι αυτά που δικαιούται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *