Μέχρι στιγμής το μήνυμα δεν ελήφθη κύριε Πρόεδρε…

Μιχάλης Αντωνίου

Συνέντευξη στην εφημερίδα Φιλελεύθερος, έδωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπου μεταξύ άλλων είπε «Πηγαίνω στον κόσμο απευθείας και αυτό είναι κάτι που ζητώ και από τους υπουργούς μου να κάνουν… Από τη μια για να επικοινωνούμε τη δουλειά μας και από την άλλη, ν’ ακούμε από τον κόσμο, να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία».

Αρκετοί πολίτες , μεταξύ και ψηφοφόρων σου κ. Πρόεδρε, παραμένουν απογοητευμένοι. Δώσαμε χρόνο για να δούμε έργο, ωστόσο έχουν περάσει 10 μήνες απο την θητεία σου κ. Πρόεδρε και τα πράγματα παραμένουν στάσιμα.

Η ακρίβεια τσακίζει, το ρεύμα έχει φθάσει στο ζενίθ, οι πολίτες δεν τα βγάζουν πέρα, και εσύ κ. Πρόεδρε, τρέχεις απο μνημόσυνα και εκδηλώσεις, πιστεύοντας έτσι ότι βρίσκεσαι κοντα στο κόσμο, για να αφουγκραστείς τα προβλήματα και να δώσεις λύσεις, ζητώντας μάλιστα και απο τους Υπουργούς σου να κάνουν το ίδιο.

Μίλησες για νεό πνεύμα και ήθος στην πολιτική, χωρίς να συγκρουστείς με το κατέστημένο, με την ελπίδα να ξεφύγουμε απο πεπατημένες πολιτικές χρόνων που μας ταλαιπωρούν χρόνια τώρα.

Αθέτησες κάποια πράγματα που είπες προεκλογικά και το κάναμε γαργάρα.

Ήρθε η ώρα κ. Πρόεδρε, να συγκρουστείς με το κατεστημένο και να φέρεις πράγματι το νέο πνεύμα στην πολιτική σκηνή της χώρας, με την ελπίδα ο κόσμος να πάρει μια ανάσα ελπίδας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *