Άρρωστα μυαλά, λάθος πρότυπα, μια κοινωνία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Έφτυνε χτυπαγε και κακοποιούσε ΑμΕΑ και τον…”καμάρωναν”

Μιχάλης Αντωνίου

Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά και οι ειδήσεις που καταδυκνείουν πως η ανθρωπότητα βρίσκεται σε ένα τελικο στάδιο σήψης κυριολεκτικά.

Η υπόθεση του youtuber, που φέρεται να κακοποιούσε ΑμεΑ, φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο ότι ζούμε σε μια έντονα προβληματική κοινωνία, που όλόενα και παίρνει τον κατήφορο, καθώς νέα άτομα ακολουθούν λάθος πρότυπα, ακολουθώντας τους στα Mέσα Κοινωνικής δικτύωσης , εκφράζοντας πολλές φορές τον θαυμασμό τους, ή ακόμα να νιώθουν ζήλεια, νιώθωντας την ζωή τους μίζερη λόγω μιας…ψεύτικης εικόνας που κάποιοι βγάζουν.

Το θέμα όμως είναι τεράστιο και χρήζει περαιτέρω κοινωνιολογικής ανάλυσης.

H θπόθεση του Youtuber, που φέρεται να κακοποιούσε ΑμεΑ, καθώς τους έφτυνε και τους χτύπαγε, δημιουργεί μεγάλο προβληματισμό, ως προς τους νέους δρόμους που πρέπει να ανοιχτούν για να αποφύγουμε μια κοινωνία που είναι υπο διάλυση και βρίσκεται σε τελική σήψη, και να δημιουργήσουμε μια νέα υγιή κοινωνία με σωστα πρότυπα.

Το θέμα του Youtuber, μόνο απέχθεια και αποτροπιασμό προκαλεί καθώς οι ακόλουθοί του στο instagramm, πληρώναν μέχρι και 200 ευρώ για να παρακολουθούν τις πράξεις τους.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «εμπορία ανθρώπων», «σωματική βλάβη αδύναμων ατόμων» και «απειλή», με την επιβαρυντική περίσταση του άρθρου 82Α «”Έγκλημα με ρατσιστικά χαρακτηριστικά” λόγω αναπηρίας».

Το βασικό ερώτημα όμως είναι, τελικά ποιος είναι ο πιο άρρωστος; ο youtuber ή οι ακόλουθοί του που την “έβρισκαν” να βλέπουν να βασανίζει ανυπεράσπιστα άτομα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *