ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Απιστευτό μπούλιγκ σε γυναίκα εδώ και 30 χρόνια λόγω μυοσκελετικών προβλημάτων

Ένα απίστευτό μπούλιγκ βιώνει η Άννα Κουτσούδη απο το Λιοπέτρι, εδώ και 30 χρόνια λόγω της πάθησης της που είναι η παραμόρφωση της σπονδυλικής της στήλης αλλά και σωματικές παραμορφώσεις. Όπως αναφέρει η Μαρία Λοιζου την αποκάλουν καμήλα και διάφορα άλλα επίθετα που δεν δημοσιεύουμε για ευνόητους λόγους. Μάλιστα κάποιοι αναφέρουν ότι έιναι “βάρος της κοινωνίας”. Η ίδια έχει απελπιστεί και ζητά την βοήθεια. Το ecosmoscy κατέχει το σχετικό βίντεο το οπο΄πιο δεν δημοσιεύει για ευνόητους λόγους

Για την αννα κουτσούδη ξέρω προσωπικά πόσο μπουλινγκ βιώνει ..Λόγω της πάθησης της που είναι σοβαρής μορφής σκολίωσης και παραμόρφωσης της σπονδυλικής στήλης και γενικά σε σωματικές παραμορφωσεις! Την αποκαλούν καμήλα, ζαβή,βάρος της κοινωνίας,ανάπηρη που ναι λόγω της πάθησης της έχει αναπηρία όπως και μυοσκελετικη αδυναμία!

Της φωνάζουν και πολύ χυδαία κι αισχρά που Για ευνόητους λόγους δεν μπορώ ούτε κι εγώ να τα γράψω εδώ παρόλο που γνωρίζω τι της λένε!Έτυχε που μιλούσαμε στο τηλέφωνο γιατί με έπαιρνε τηλέφωνο την ώρα που έβγαζε το σκυλάκι της βόλτα για να μιλα με κάποιον γιατι φοβόταν να ήταν μόνη της λόγω απειλών για την ζωή της από τους συγκεκριμένους! Γνωρίζω προσωπικά ότι πάνε και δικαστήριο όπως έχει αναφέρει και η Άννα εδώ και 4 χρονια! Πως μπορεί αυτή η γυναίκα να κατηγορείται ότι έχει χτυπήσει 4 άτομα έναν άντρα και 3 γυναίκες που έχουν τον διπλάσιο σωματοτυπο. Αλήθεια πως μπορεί να τους χτυπήσει με τόσα προβλήματα υγείας! Γνωρίζω επίσης ότι έχει αποταθεί στην αστυνομία πολλές φορές αλλά η κατάσταση όλο χειροτερεύει…Είναι σε απόγνωση γιατί δεν αντέχει άλλο αυτή την κατάσταση και η μόνη λύση είναι να φύγει από το σπίτι της! Αν είναι ποτέ δυνατόν να αναγκάζεται και μόνο στην σκέψη να εγκαταλείψει την στεγην της για να γλυτώσει από αυτό το μαρτύριο! Γιατί κι εγώ ως θύμα μπουλινγκ το Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι είναι μαρτύριο να βιώνεις καθημερινά εκφοβισμό!

Έχει απελπιστεί και παρακαλεί οποίος μπορεί να βοηθήσει! Επισημάνω ότι η Άννα ζει με τον σύζυγό της και τον γιο τους και με τους ηλικιωμενους γονείς της!

Ως διαχειρηστρια και θύμα μπουλινγκ παρακαλώ να βοηθήσουμε να σταματήσει αυτή η κατάσταση με τον εκφοβισμό αλλιώς μπουλινγκ!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *