Ομολόγησε ο 45χρονος το άγριο φονικό στην Ορμήδεια Προφυλακίστηκε για 8 ημέρες

Ομολόγησε πως δολοφόνησε τον 52χρονο Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη από το Παραλίμνι στο βαφείο αυτοκινήτων, ο 45χρονος από την Ορμήδεια ο οποίος παραδόθηκε χθες το απόγευμα στις Βρετανικές Βάσεις.

Tης Νατάσας Χριστοφόρου – philenews.com

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων Δεκελεία και εκπροσωπήθηκε από Κύπριο δικηγόρο. Το δικαστήριο τον προφυλακισε για 8 ημέρες. Ο συνήγορος του δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του.

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο το φονικό διαπράχθηκε μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης. Πολιτης ενημέρωσε την Αστυνομία πως άκουσε δύο πυροβολισμούς και κατέθεσε πως είδε το θύμα στο έδαφος σε λίμνη αίματος και τον ύποπτο κάπου κοντά. Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε Ελλαδίτης ιατροδικαστής.

Στο δικαστήριο διαβάστηκε το ιατρικό πιστοποιητικό που ετοίμασε που αναφέρει πως το θύμα έφερε τραυματισμούς από πυροβόλο όπλο καθώς και κακώσεις από πολλαπλά χτυπήματα. Ως αιτία θανάτου στο πιστοποιητικό αναγράφεται: τραύματα στο κεφάλι. Αναφέρθηκε ακόμη πως έχει εντοπιστεί και το φονικό όπλο.

Σημειώνεται πως ο ύποπτος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει εάν θέλει να δικαστεί από δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας, λόγω του ο,τι και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι Ελληνοκύπριοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *