Χείμαρρος η κ. Ανδριάνα. “O σκοπός της έρευνας που διέταξε ο Γ. Ε., να ερευνήσει η Αστυνομία την Αστυνομία, ήταν για την αμφισβήτηση των τεκμηρίων που τους καίνε”

Μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε η κ. Ανδρίανα Νικολάου, σήμερα που ο Θανάσης θα έκλεινε τα 44 του χρόνια.

Στην αναρτηση της η κ. Νικολάου αναφέρει:

O σκοπός της έρευνας που διέταξε ο Γ. Ε., να ερευνήσει η Αστυνομία την Αστυνομία, ήταν για την αμφισβήτηση των τεκμηρίων που τους καίνε και όχι για να φτάσουν στην σύλληψη των δραστών όπως μάς υποσχέθηκαν!!!

Αυτή ήταν μια ξεκάθαρη απάτη και ιδίως ΝΤΡΟΠΗ από μέρους του Γ.Ε. και των συνεργατών του που κουκούλωναν το έγκλημα τόσα χρόνια και συνεχίζουν να μάς εξαπατούν ακόμα!!!

Η εξαπάτηση ήταν φανερή και μίλησε από μόνη της με την απομάκρυνση του κυρίου Μάτσα από την υπόθεση και που δεν μάς έδιναν το πόρισμα του!!!

Στην αυριανή συνάντηση με τον Γ.Ε. στην Νομική Υπηρεσία που μάς κάλεσαν να πάμε στις 11:00 η ώρα, θα ξεκαθαρίσουμε πολλά πράγματα!!!

Κατά σύμπτωση είναι και τα γενέθλια του Αείμνηστου †Θανάση μου σήμερα! Θα γινόταν 44 χρονών και θα μου είχε την καλύτερη οικογένεια σε αυτόν τον τόπο, που αγάπησε περισσότερο από την γενέτειρα του, ενώ άλλοι τον κατέστρεψαν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *